Szállás gyöngyszemek, kézzel válogatva, csak neked!

Aura Hotel Balatonfüred

Egy felsőkategóriás felnőttbarát hotel

10 /10 Stílus és megjenelés

Az egész hotel modern és nagyon stílusos egyedi formavilággal rendelkezik. Érkezésünkkor pedig rögtön pozitív élmény volt a szálloda kellemes légköre. Azonnal tudtuk, hogy színvonalas és jó helyre érkeztünk. 🙂 Elmondhatjuk, hogy a valóság teljesen megegyezik a fényképeken látottakkal. A tisztaságra egy rossz szavunk sem lehetett, minden teljesen makulátlan volt. Ez a hotel bizony nem csak Balatonfüreden, de a világon bárhol versenybe szállhatna.

10 /10 Elhelyezkedés

Balatonfüred egy újabb építésű részén, csendes és nyugodt környezetben helyezkedik el. A legjobb, hogy a legközelebbi balatoni strand és a híres Tagore sétány is mindössze 5 perces sétával kényelemesen elérhető a szállásról. Így annak ellenére, hogy nyugodt környezetben pihenhettünk, ha akartuk, akkor nagyon egyszerűen elérhettük Balatonfüred élettel teli és nyüzsgő központját.

10 /10 Szolgáltatások & felszereltség

Ugyan a Balaton nagyon közel van a szállodához, de ha kint éppen rosszabb az idő, akkor sem kell aggódnunk, hiszen a szállodának kiváló saját wellness részlege van. Ráadásul köszönhetően annak, hogy felnőttbarát, a wellnessben és medencékben töltött idő sokkal pihentetőbb és nyugodtabb a megszokottnál. Itt nincs az a tipikus gyerekzsivaj, vízbe ugrálás és fröcskölés. 😉
A személyzet nagyon kedves és professzionális, messze átlagon felüli bánásmódban részesültünk. Érkezéskor például nagyon finom pezsgővel fogadtak minket.
A hotelben egyébként minden megtalálható amire csak szükségünk lehet, szerintünk sokkal jobb felszereltséggel rendelkezik, mint a legtöbb négy csillagos szálloda. Egy dolgot még kiemelnénk, az ágy valami fantasztikusan kényelmes volt, így minden este nagyon jót tudtunk aludni. 🙂

10 /10 Ételek & italok

Az ételek láthatóan és jól érezhetően kiváló minőségű alapanyagokból készülnek. Nagyon odafigyelnek a legkisebb részletekre is. Az eredmény természetesen nem más, mint a fenséges ízek. 🙂 A reggeli amúgy svédasztalos, vacsoránál pedig étlapról lehet válogatni a különféle fogások közül. A kávé és a gyümölcslevek is mind nagyon finomak voltak.
Az étterem amúgy nagyon elegáns és jól követi a szálloda stílusát. A pincérek pedig figyelmesek voltak és gyorsan teljesítették minden kívánságunkat.

Balaton-Balatonfüred-szállás-Hotel-Aura-Wellness

10 /10 Összegzés

Az Aura Hotel Balatonfüred felejthetetlen élményt nyújtott számunkra, nagyon sok hotelben jártunk már, így nagy összehasonlítási alappal egyértelműen kijelenthetjük, hogy az ország legjobb szállásai közé tartozik.
Egy igazi csalódásmentes szálloda, amelyben biztosan nem fogsz csalódni. Igazából, ha 12 év alatti gyermek nélkül utazol és a legjobb balatonfüredi hotelt keresed, akkor nem is érdemes tovább kutatnod, mert ez az. 

A jó hotelek egy nagy hátránya, hogy gyorsan elfogynak a szabad szobák. Foglalj még ma, hogy ne maradj ki a jóból te sem! 🙂

Megosztás
Ne maradj le a legújabb akciókról!
Hírlevelünkben értesítünk téged, iratkozz fel most!

Rólunk >

✉ info@szallasmester.com

© 2020-2022 SzállásMester