Szállás gyöngyszemek, kézzel válogatva, csak neked!

Aura Hotel Balatonfüred

Egy felsőkategóriás felnőttbarát hotel

Milyen a megjelenése?

Az egész hotel modern és nagyon stílusos egyedi formavilággal rendelkezik. Érkezésünkkor pedig rögtön pozitív élmény volt a szálloda kellemes légköre. Azonnal tudtuk, hogy színvonalas és jó helyre érkeztünk. 🙂 Elmondhatjuk, hogy a valóság teljesen megegyezik a fényképeken látottakkal. A tisztaságra egy rossz szavunk sem lehetett, minden teljesen makulátlan volt. Ez a hotel bizony nem csak Balatonfüreden, de a világon bárhol versenybe szállhatna.

Jó helyen van?

Az Aura Hotel a város egy újabb építésű részén, csendes és nyugodt környezetben helyezkedik el. A legjobb, hogy a legközelebbi balatoni strand és a híres Tagore sétány is mindössze 5 perces sétával kényelemesen elérhető a szállásról. Így annak ellenére, hogy nyugodt környezetben pihenhettünk, ha akartuk, akkor nagyon egyszerűen elérhettük Balatonfüred élettel teli és nyüzsgő központját. A parkolás a hotel területén kedvező áron biztosított, de a közvetlen közelében ingyenesen is megoldható

Milyenek a szolgáltatások?

Ugyan a Balaton nagyon közel van a szállodához, de ha kint éppen rosszabb az idő, akkor sem kell aggódnunk, hiszen a szállodának kiváló wellness részlege van. Ráadásul köszönhetően annak, hogy felnőttbarát, a wellnessben és medencékben töltött idő sokkal pihentetőbb és nyugodtabb a megszokottnál. Itt nincs az a tipikus gyerekzsivaj, vízbe ugrálás és fröcskölés. 😉 A gyakorlatban egyébként úgy valósul meg ez, hogy a szálloda csak 12 évnél idősebb vendégeket fogad. A személyzet nagyon kedves és professzionális, messze átlagon felüli bánásmódban részesültünk. Érkezéskor például nagyon finom pezsgővel fogadtak minket. A hotelben minden megtalálható, amire csak szükségünk lehet, sokkal jobb felszereltséggel rendelkezik, mint a legtöbb négy csillagos szálloda. Egy dolgot még kiemelnénk, az ágy nem csak jóval nagyobb volt a megszokottnál, de valami fantasztikusan kényelmes is, így minden este nagyon jól tudtunk aludni. 🙂

Milyenek az ételek?

Az ételek láthatóan és jól érezhetően kiváló minőségű alapanyagokból készülnek. Nagyon odafigyelnek a legkisebb részletekre is. Az ízek valami fenségesek. Nagyon jó a konyhájuk, a szakácsot sokat dicsértük. 🙂 A reggeli amúgy svédasztalos volt, vacsoránál pedig étlapról lehetett válogatni a különféle fogások közül. A kávé és a gyümölcslevek, illetve a koktélok, amiket próbáltunk mind nagyon finomak voltak. Az étterem megjelenése elegáns és jól követi a szálloda stílusát. A pincérek pedig figyelmesek és gyorsan teljesítették minden kívánságunkat.

Balaton-Balatonfüred-szállás-Hotel-Aura-Wellness

10 /10 Véleményünk

Az Aura Hotel felejthetetlen élményt nyújtott számunkra. Itt minden a feltöltődésről és a nyugalomról szól. A felszereltsége és szolgáltatásai színvonala messze meghaladja a legtöbb négycsillagos hotelét. Nagyon sok szállodában jártunk már, így nagy összehasonlítási alappal egyértelműen kijelenthetjük, hogy az Aura az ország legjobb szállodái közé tartozik. Egy igazi csalódásmentes szállás, amelyben biztosan nem fogsz csalódni. Igazából, ha 12 év alatti gyermek nélkül utazol és a legjobb balatonfüredi wellness hotelt keresed, akkor nem is érdemes tovább kutatnod, mert megtaláltad!

Az igazán jó hotelek egyetlen nagy hátránya, hogy gyorsan elfogynak a szabad szobáik. Nézd meg most az elérhető szobákat, hogy ne maradj ki a jóból Te sem!

Megosztás
Ne maradj le a legújabb akciókról!
Hírlevelünkben értesítünk téged, iratkozz fel most!

Rólunk >

✉ info@szallasmester.com

© 2020-2022 SzállásMester