Szállás gyöngyszemek, kézzel válogatva, csak neked!

Boutique Hotel Annuska

A lenyűgöző elegancia

Milyen a megjelenése?

Ez a gyönyörű hotel egy az 1800-as évek végén épült villából lett gondos felújítás után kialakítva. Már az udvara is nagyon szép, de az épületebe belépve kezdődött el igazán a szemünk kényeztetése. 🙂 Hihetetlenül szép és ízléses a belső kialakítása. Lényegében a régi korok hangulatát idézi meg, de a mai modern világunk színvonalának maximálisan megfelelve. A szobák szintén meseszépek, ugyanakkor ajánljuk, hogy a teljes élmény érdekében, ne tetőtéri vagy alagsori szobát foglaljatok, mert azok kevésbé hozzák a hangulatot. Persze ezt ellensúlyozza a némileg kedvezőbb árfekvésük.

Jó helyen van?

A Boutique Hotel Annuska a nyugalom és béke szigete a nyüzsgő Balatonfüred szívében. Központibb helyen szinte nem is lehetne, a híres Tagore sétány és a hajóállomás például néhány perces sétával kényelmesen elérhetőek. Elhelyezkedése városnézésére és strandolásra is abszolút ideális választássá teszi.

Milyenek a szolgáltatások?

A személyzet kedvessége és közvetlensége már bejelentkezéskor is sokat segített a gyors “beilleszkedésben”. Kommunikációjuk és hozzáállásuk a vendégekhez messze átlagon felüli és igyekeznek családias hangulatot teremteni. Ugyan nem egy wellness szálloda, de a kültéri medence és pezsgőfürdő mellett az épületben gőzkamra és minőségi szaunák is megtalálhatóak. Az viszont hatalmas plusz, hogy más hotelekkel ellentétben itt egész nap használható a wellness, ugyanis 0-24 nyitva tartassál rendelkezik. Sokkal szabadabbnak éreztük így magunkat, mert nem voltunk időkorlátokhoz kötve. Nagyon reméljük, hogy a jövőben más szállodák is példát vesznek erről! 🙂 
Esti levezetésnek pedig a recepció melletti bárban nagyon jó italokat és koktélokat tudunk fogyasztani. Szerintünk a hotel felszereltsége és lehetőségei összességében tökéletesen kiegészítik és teljessé teszik a balatonfüredi pihenést. 

Milyenek az ételek?

Színvonalas reggelit biztosít a szálloda, amelyet a szobaárak már tartalmaznak, tehát erre külön díjat már nem számítanak fel. Az ételkínálat meglehetősen nagy és mindenből bőségesen áll rendelkezésre. Kiemelnénk az italokat is, nagyon finom teákhoz, minőségi gyümölcslevekhez és kávékhoz volt szerencsénk.

Boutique Hotel Annuska Balatonfüred

9.3 /10 Véleményünk

A Boutique Hotel Annuska egyértelműen az egyik legszebb és legszínvonalasabb hotel Balatonfüreden. A személyzetet csak dicsérni tudjuk, ritkán találkozunk ennyire vendégközpontú és segítőkész hozzáállással. Patinás megjelenésével és kiváló elhelyezkedésével minket teljesen levett a lábunkról. Az egész hotel hangulata nagyon kellemes és megnyugtató. Azoknak, akik szeretik a történelmi és nosztalgikus épületeket biztosan nagy élményt nyújt majd a szálloda megjelenése. Romantikára és nyugalomra vágyó pároknak pedig különösen ajánljuk ezt a nagyszerű szálláshelyet!

Éld át Te is ezt a különleges időutazást a korabeli időkbe! Válogass kedvedre a szebbnél szebb szobák között!

Megosztás
Ne maradj le a legújabb akciókról!
Hírlevelünkben értesítünk téged, iratkozz fel most!

Rólunk >

✉ info@szallasmester.com

© 2020-2022 SzállásMester