Szállás gyöngyszemek, kézzel válogatva, csak neked!

Danubius Hotel Annabella Balatonfüred

Kiváló ár-érték arány

7 /10 Stílus és megjenelés

A régi idők balatoni hangulatát idézi a szálloda. Nem mai építésű hotel az biztos, de látszik, hogy igyekeznek tisztán és jól karbantartani. A szobák szintén retro stílusúak, de kellően tágasak és kényelmesek. A legtöbből pedig pazar kilátás nyílik a Balatonra és a környező tájra, ráadásul minden szoba erkélyes, így még könnyebben élvezhetjük a panorámát és a friss balatoni levegőt. A szállás légköre egyébként nagyon barátságos és kellemes.

10 /10 Elhelyezkedés

Balatonfüred kellős közepén a Tagore sétány mellett gyönyörű környezetben helyezkedik el. Jó fekvésének köszönhetően pedig minden üzlet, étterem és látnivaló nagyon könnyen elérhető. Maga a Balaton is mindössze 5 percnyi sétára található.

9 /10 Szolgáltatások & felszereltség

A Balaton közelségének nagy előnyét fokozza, hogy a hotel rendelkezik egy nagyon szépen rendben tartott és jól felszerelt saját stranddal. Akinek viszont nem lenne kedve kimozdulni a szállásról, annak sem kell lemondania a fürdőzésről, hiszen a hotelnak van beltéri és kültéri medencéje is. A szauna szintén fantasztikusan jó volt, használtuk is minden nap. 😉
A szállodában számos szolgáltatás igénybe vehető még, mint például fodrászat, manikűr és pedikűr, illetve masszíroztatni is lehet. 
A személyzetre sem lehetett panaszunk, mindenki nagyon kedves és udvarias volt.
Szerintünk azoknak akik legfőképpen a Balaton vagy Balatonfüred miatt érkeznek a szállásra abszolút elegendő a felszereltsége. 

9 /10 Ételek & italok

Az ellátás bőséges félpanziós. Mi az első vacsoránknál meglepődtünk, hogy mennyire finomak az ételek. Az olcsó balatoni szállásoknál jóval szerényebb színvonallal szoktunk általában találkozni. A választék is meglehetősen nagy volt, így mindig tudtunk a fogunkra való fogást találni. A pincérek munkája pedig csillagos ötös, nagyon értették a dolgukat.

Balatonfüred-szállás-Hotel-Annabella

8.7 /10 Összegzés

A Hotel Annabella Balatonfüred azok számára lehet ideális választás, akiknek nincsenek magas elvárásai és olcsó balatonfüredi szállást keresnek a vízparthoz és a központhoz a lehető legközelebb.
Ár-érték arányt nézve mi teljesen elégedettek voltunk és nagyszerűen éreztük magunkat, feltöltődve és jó élményekkel gazdagabban távoztunk.

Érdemes időben foglalni, mert a megfizethető és jó balatoni szállások szobái sajnos gyorsan elkelnek. Foglalj még ma és élvezd a gondtalan balatonfüredi pihenést! 🙂

Megosztás
Ne maradj le a legújabb akciókról!
Hírlevelünkben értesítünk téged, iratkozz fel most!

Rólunk >

✉ info@szallasmester.com

© 2020-2022 SzállásMester