Szállás gyöngyszemek, kézzel válogatva, csak neked!

Danubius Hotel Marina Balatonfüred

Hatalmas saját balatoni stranddal

9 /10 Stílus és megjenelés

Nagyon szép és igényes, frissen felújított szálloda, amelyben a tisztaság kifogástalan. A szobák modernek és nagyszerű kilátás nyílik belőlük a Balatonra és a környező tájra.
A hotel saját és nagyon szépen karbantartott balatoni partszakasszal rendelkezik. Saját parkjában pedig nagyon szép és új állapotú gyermekmedencék és játszótér is található.

10 /10 Elhelyezkedés

A hotel kiváló helyen közvetlenül a Balaton mellet helyezkedik el. Balatonfüred központja is nagyon közel, kényelmes sétatávolságon belül található. Kényelmünk így abszolút tökéletes volt. Az, hogy a parkolás ingyenes már csak hab a tortán. 🙂

10 /10 Szolgáltatások & felszereltség

A hotel saját balatoni partszakasza minket teljesen levett a lábunkról, ennél kényelmesebben még nem fürödtünk a Balatonban, de ha ez valakinek nem lenne elég, akkor a hotel parkosított területén, annyi szórakozási lehetőség közül válogathat, hogy azt a legtöbb balatoni strand megirigyelhetné. A gyermekekkel érkezők számára pedig hatalmas könnyebbséget jelent, hogy a gyerekeknek egy biztonságos kültéri élménymedence is rendelkezésre áll.
A személyzet amúgy nagyon kedves és mosolygós, illetve érdemes masszíroztatni is, mert a masszőr nagyon profi, a fájós hátunkat teljesen rendbe rakta. A szállodából szinte nem is szükséges kimozdulni, bár Balatonfüred is csodálatos, de annyira jól éreztük itt magunkat, hogy alig mozdultunk ki a városba. 🙂

10 /10 Ételek & italok

Magas színvonalú all inclusive ellátással szolgálnak teljes megoldást az itt töltött napok étkezéseire. Minden fogás nagyon finom volt és nap, mint nap változatosan tudtunk a svédasztalról enni és inni.
A gyermekeknek még külön menü is rendelkezésre állt. A desszertek pedig egyenesen mennyeik voltak, úgyhogy elmondhatjuk, hogy gasztronómiai szempontból is egy igazi élmény volt minden nap.

Hotel Marina Balatonfüred

9.4 /10 Összegzés

A Hotel Marina Balatonfüred egyértelműen olyan balatoni szálloda, ami kihozza a pihenésből a maximumot. Bárki számára szívesen ajánljuk ezt a nagyszerű hotelt, aki gondtalanul szeretne kikapcsolódni Balatonfüreden. Egy igazi csalódásmentes hely, ahová a mai napig visszavágyunk!

Ne hagyd, hogy elvigyék előled az összes szobát!
Tekintsd meg a szálloda még elérhető szobáit, foglalj most és élvezd a felhőtlen pihenést! 🙂

Megosztás
Ne maradj le a legújabb akciókról!
Hírlevelünkben értesítünk téged, iratkozz fel most!

Rólunk >

✉ info@szallasmester.com

© 2020-2022 SzállásMester