Szállás gyöngyszemek, kézzel válogatva, csak neked!

Hotel Marina Balatonfüred

Hatalmas saját balatoni stranddal

Milyen a megjelenése?

Nagyon szép és igényes, frissen felújított szálloda, amelyben a tisztaság kifogástalan.
A szobák modernek és nagyszerű kilátás nyílik belőlük a Balatonra és a környező tájra.
Nagyon szépen karbantartott privát balatoni partszakasszal is rendelkezik. A parkjában pedig látványos és új állapotú gyermekmedencék és játszótér is található.

Jó helyen van?

A Hotel Marina kiváló helyen közvetlenül a Balaton mellett gyönyörű vízparti környezetben helyezkedik el. Balatonfüred központja szintén nagyon közel, kényelmes sétatávolságon belül található, ahol számtalan üzlet, bár és látnivaló várja, hogy felfedezzük őket. Kényelmünk és lehetőségeink így abszolút maximálisak voltak.

Milyenek a szolgáltatások?

A privát balatoni partszakasza minket teljesen levett a lábunkról, ennél kényelmesebb balatoni nyaralásunk még nem volt, de ha ez valakinek nem lenne elég, akkor a szálloda parkosított területén, annyi szórakozási lehetőség közül válogathat, hogy azt a legtöbb balatoni strand megirigyelhetné. A gyermekekkel érkezők számára pedig hatalmas könnyebbséget jelent, hogy a gyerekeknek egy biztonságos kültéri élménymedence is rendelkezésre áll.
A szálloda épületén belül sem szűkebb a lehetőségek köre, van fitneszterem, bowling pálya, biliárd és a hölgyek szépségszalonban is kényeztethetik magukat. Érdemes kipróbálni a különféle masszázsokat is, mert a masszőrök nagyon ügyesek, a fájós hátunkat teljesen rendbe rakták. A lehetőségeket még sorolhatnánk, mert hosszú a listájuk, unatkozni itt senki sem fog. A kisgyerekesek számára pedig az teszi igazán felhőtlenné a kikapcsolódást, hogy profi és mosolygós animátorok vigyáznak a gyerkőcökre, amíg ők élvezik az én idejüket. 🙂 Apropó! A személyzet minden tagja nagyon kedves és barátságos. Mindent összegezve annyi szolgáltatás és lehetőség áll rendelkezésre, hogy a szállodából szinte nem is szükséges kimozdulni, bár Balatonfüred csodálatos, de annyira jól éreztük itt magunkat, hogy alig mozdultunk ki a városba. 🙂

Milyenek az ételek?

Magas színvonalú all inclusive ellátással szolgálnak teljes megoldást az itt töltött napok étkezéseire, ráadásul a szobaárak ennek költségét már tartalmazzák. Egyébként minden fogás nagyon finom volt és minden nap változatosan tudtunk enni és inni a svédasztalról.
A gyermekeknek még külön menü is rendelkezésre állt. A desszertek pedig egyenesen mennyeik voltak, úgyhogy elmondhatjuk, hogy gasztronómiai szempontból is nagyon el voltunk kényeztetve. 

Hotel Marina Balatonfüred

9.4 /10 Véleményünk

A Hotel Marina egyértelműen olyan balatoni szálloda, ami kihozza a pihenésből a maximumot. Egy komplett csomagot kínál, hogy a vendégeinek csak az önfeledt és felhőtlen pihenés legyen a dolga. A kisgyerekes családok számára nehéz lenne jobb szállást elképzelni, de bárki számára szívesen ajánljuk ezt a nagyszerű hotelt, aki gondtalanul szeretne kikapcsolódni Balatonfüreden és élvezni a vízpart és a híres Tagore sétány közelségét. Egy igazi csalódásmentes hely, másodszorra jártunk itt, de harmadik alkalommal is szívesen visszatérnénk!

Tekintsd meg a szálloda jelenleg még elérhető szobáit!

Megosztás
Ne maradj le a legújabb akciókról!
Hírlevelünkben értesítünk téged, iratkozz fel most!

Rólunk >

✉ info@szallasmester.com

© 2020-2022 SzállásMester