Szállás gyöngyszemek, kézzel válogatva, csak neked!

Hotel Silverine Lake Resort Balatonfüred

A lenyűgöző elegancia

9 /10 Stílus és megjenelés

Ez a gyönyörű hotel tulajdonképpen egy az 1800-as évek végén épült villából lett gondos felújítás után kialakítva. Már az udvara is nagyon szép, de az épületebe belépve kezdődött igazán a szemünk kényeztetése. 🙂 Hihetetlenül szép és ízléses a hotel belső kialakítása. Lényegében a régi korok hangulatát idézi meg, de a mai modern világunk színvonalának maximálisan megfelelve.
A szobák szintén meseszépek, ugyanakkor ajánljuk, hogy a teljesen élmény érdekében, ne tetőtéri vagy alagsora szobát foglaljatok, mert azok kevésbé hozzák a hangulatot. Persze ezt ellensúlyozva némileg olcsóbbak is. 

10 /10 Elhelyezkedés

A nyugalom és béke szigete a nyüzsgő Balatonfüred kellős közepén. A Tagore sétány és a hajóállomás például néhány perces sétával kényelmesen elérhetőek. Elhelyezkedése városnézésére és strandolásra is abszolút ideális választássá teszi.

8 /10 Szolgáltatások & felszereltség

A személyzet kedvessége és közvetlensége már bejelentkezéskor is sokat segített a gyors “beilleszkedésben”. A hotel kommunikációja és hozzáállása a vendégekhez messze átlagon felüli.
Ugyan nem egy wellness szálloda, de a kültéri medence és pezsgőfürdő mellett az épületben gőzkamra és minőségi szaunák is megtalálhatóak.
Nagyon jól ki tudtunk kapcsolódni így a szálláson is.
Esti levezetésnek pedig a recepció melletti bárban nagyon jó italokat tudunk fogyasztani. Szerintünk a hotel felszereltsége és lehetőségei összességében tökéletesen kiegészítik és teljessé teszik a balatonfüredi pihenést. 

9 /10 Ételek & italok

Színvonalas svédasztalos reggelit biztosít a szálloda, amelyet a szobaárak már tartalmaznak, tehát erre külön díjat már nem számítanak fel. Az ételkínálat meglehetősen nagy és mindenből bőségesen áll rendelkezésre. Kiemelnénk az italokat is, isteni finom teákhoz és kávékhoz volt itt szerencsénk. 🙂

8.7 /10 Összegzés

A Hotel Annuska egyértelműen az egyik legszebb és legszínvonalasabb szállás Balatonfüreden. Hihetetlenül szép megjelenésével és szobáival minket teljesen levett a lábunkról. Az egész hotel hangulata nagyon kellemes és megnyugtató. Romantikára és nyugalomra vágyó pároknak pedig különösen ajánljuk ezt a nagyszerű szálláshelyet!

Éld át te is ezt a kisebb időutazást és a vele járó különleges hangulatot! Válogass kedvedre a szebbnél szebb szobák között és foglalj egyet magadnak mihamarabb! 🙂

Megosztás
Ne maradj le a legújabb akciókról!
Hírlevelünkben értesítünk téged, iratkozz fel most!

Rólunk >

✉ info@szallasmester.com

© 2020-2022 SzállásMester