Szállás gyöngyszemek, kézzel válogatva, csak neked!

Vitta Hotel Superior

Minőségi és olcsó szállás Budapesten

9 /10 Stílus és megjenelés

Határozottan az egyik legszebb háromcsillagos budapesti hotel, amelyben eddig jártunk.
A szobák kellően nagyméretűek és nagyon stílusosak, illetve láthatóan frissen felújítottak.
Fürdőszobáik szintén nagyon szépek és jól felszereltek. A tisztaság általában véve rendben volt. Egyébként a képek teljesen jól visszaadják a valóságban látottakat. 

8 /10 Elhelyezkedés

A hotel Budapest egy könnyen megközelíthető részén helyezkedik el. Ráadásul a parkolás ingyenes a kamerával felügyelt saját parkolójukban. A város nevezetességei ugyan sétatávolságon kívül esnek, de azoknak sem megijednie akik nem autóval érkeznek, hiszen a szálloda mellett van egy buszmegálló és a segítségével könnyen megoldható a közlekedés. Nekünk nagyon tetszett még, hogy közvetlenül a hotel szomszédságában van egy Penny is, így bármit gyorsan be tudtunk szerezni, amire előre nem gondoltunk vagy hirtelen szükségünk lett.

9 /10 Szolgáltatások & felszereltség

A felszereltség és a hotel állapota szintén meglepően jó, mi jóval rosszabbra számítottunk, ugyanis ezen az áron a fővárosban messze nem ezzel a színvonallal szoktunk találkozni. A személyzet kedves és segítőkész. A wifi meglepően jó, kényelemes tudtunk internetezni a szálloda bármely helységében. Az edzőterem a célnak megfelel a szauna pedig kiváló. Összességében mindenből azt és olyan minőséget kaptunk, ami foglaláskor ígérve volt, semmilyen negatívumot nem tudnánk említeni. A szállás fantasztikus ár-érték aránnyal rendelkezik.

9 /10 Ételek & italok

A hotel bőséges és finom svédasztalos reggelit biztosít a vendégei számára. Nekünk minden igényünket kielégítette a reggeli, minden nap olyan jól laktunk, hogy csak kora délután lettünk újból éhesek. 🙂 A pincérek figyelmesek voltak és a fogyóban lévő ételeket mindig gyorsan újratöltötték. A bárban pedig kellemes hangulatban nagyon finom italokhoz volt szerencsénk. 🙂

Budapest-szállás-Hotel-Vitta

9 /10 Összegzés

A Vitta Hotel hihetetlenül jó választás lehet mindazok számára, akik nem ragaszkodnak ahhoz, hogy a szállásuk Budapest belvárosában legyen és jó áron szeretnének színvonalas szálláson pihenni.
Mi nagyon jól éreztük itt magunkat és bátran ajánljuk a hotelt bárkinek akinek fontos a jó ár-érték arány.

Olcsó budapesti hotelt keresel és nem szeretnél jelentősen lejjebb adni az igényeidből?
Akkor ne keress tovább, mert megtaláltad a legjobbat! Foglalj szobát és érezd jól magad a magyar fővárosban! 🙂

Megosztás
Ne maradj le a legújabb akciókról!
Hírlevelünkben értesítünk téged, iratkozz fel most!

Rólunk >

✉ info@szallasmester.com

© 2020-2022 SzállásMester