Szállás gyöngyszemek, kézzel válogatva, csak neked!

Apartman Hotel Bükfürdő

Kedvező áron meglepően jó

Milyen a megjelenése?

A hotel két különböző stílusvilággal rendelkezik. Választhatunk az úgynevezett superior szobákból, amelyek nagyon modernek és új állapotúak vagy a standard szobákból, melyek retro stílust képviselnek. A tisztaság és kényelem azonban közös jellemzőjük.

Jó helyen van?

Az Apartman Hotel négy különálló épülettel rendelkezik és mind Bükfürdő központjában a gyógyfürdőtől mindössze néhány perces kényelmes sétára helyezkedik el. A városban mindent amit csak érdemes megnézni nagyon könnyen elérhetünk, így azok számára maximálisan ideális választás, akik idejük nagy részét Bükfürdő felfedezésével töltenék. 

Milyenek a szolgáltatások?

A hotel szobái minden igényt kielégítően felszereltek. A személyzet pedig nagyon kedves és mosolygós, illetve maximálisan segítőkészek. Mi amúgy rosszabbra számítottunk, ilyen alacsony szobaárak mellett, úgyhogy nagyon kellemes meglepetésként ért minket a szállás színvonala. Annyit azért megjegyeznénk, hogy érdemes inkább superior szobát foglalni, hiszen azok jóval szebbek és modernebbek, ráadásul a standard szobákkal ellentétben légkondicionáltak is. Nyáron abszolút megéri a minimális felárat. A szálláshely rendelkezik saját kávézóval és egy nagyon szuper sókamrával. A gyerekeknek pedig van külön játszószoba. 

Milyenek az ételek?

Házon belüli ellátást nem biztosít, így ezt nem értékeljük, de érdemes tudni, hogy a hotelen keresztül a szomszédos Rózsakert étteremben, akár teljes ellátás biztosított. Mi ezzel két okból kifolyólag nem éltünk, egyrészt számtalan jó étterem van a hotel közelében és mi inkább szerettünk volna szabadon kipróbálni párat közülük, másrészt a szobákhoz tartozó konyhák annyira jól felszereltek, hogy magunknak is simán megtudtuk oldani az étkezést.

Bükfürdő-szállás-Apartman-Hotel

9 /10 Véleményünk

Az Apartman Hotel két szempontból teljesít messze átlagon felül a bükfürdői szállások között. Az egyik a nagyon jó ár-érték arány a másik pedig a központi elhelyezkedés. Ez a két tényező maximálisan ideális választássá teszi mindazok számára, akik kedvező áron szeretnék élvezni a bükfürdői pihenésüket.

Ha fontos számodra a kedvező ár és a központi elhelyezkedés, akkor ebben a hotelben megtalálod a számításaidat! Nézd meg a jelenleg még elérhető szobákat! 

Megosztás
Ne maradj le a legújabb akciókról!
Hírlevelünkben értesítünk téged, iratkozz fel most!

Rólunk >

✉ info@szallasmester.com

© 2020-2022 SzállásMester