Szállás gyöngyszemek, kézzel válogatva, csak neked!

Apartman Hotel Bükfürdő

8 /10 Stílus és megjenelés

A hotel két különböző stílusvilággal rendelkezik. Választhatunk az úgynevezett superior szobákból, amelyek nagyon modernek és új állapotúak vagy a standard szobákból, melyek retro stílust képviselnek. A tisztaság és kényelem azonban közös jellemzőjük.

10 /10 Elhelyezkedés

A hotel négy különálló épülettel rendelkezik és mind Bükfürdő központjában a gyógyfürdőtől mindössze néhány perces kényelmes sétára helyezkedik el. A városban mindent amit csak érdemes megnézni nagyon könnyen elérhetünk, így azok számára maximálisan ideális választás, akik idejük nagy részét Bükfürdő felfedezésével töltenék. 

9 /10 Szolgáltatások & felszereltség

A hotel szobái minden igényt kielégítően felszereltek. A személyzet pedig nagyon kedves és mosolygós, illetve maximálisan segítőkészek. Mi amúgy rosszabbra számítottunk, ilyen alacsony szobaárak mellett, úgyhogy nagyon kellemes meglepetésként ért minket a szállás színvonala. 
Annyit azért megjegyeznénk, hogy érdemes inkább superior szobát foglalni, hiszen azok jóval szebbek, modernebbek, ráadásul a standard szobákkal ellentétben légkondicionáltak is. Nyáron abszolút megéri a minimális felárat. A hotel rendelkezik saját kávézóval és egy nagyon profi sókamrával is. Gyerekeknek pedig külön játszószoba biztosított. 

- /10 Ételek & italok

A hotel saját házon belüli ellátást nem biztosít, így ezt nem értékeljük, de érdemes tudni, hogy a hotelen keresztül a szomszédos Rózsakert étteremben, akár teljes ellátás is biztosított. Mi ezzel nem éltünk két okból kifolyólag, egyrészt számtalan jó étterem van a hotel közelében és mi inkább szerettünk volna szabadon kipróbálni párat közülük, másrészt a szobákhoz tartozó konyhák annyira jól felszereltek, hogy magunknak is simán megtudtuk oldani az étkezést. 😉

Bükfürdő-szállás-Apartman-Hotel

9 /10 Összegzés

Az Apartman Hotel két szempontból teljesít messze átlagon felül a bükfürdői szálláshelyek közül. Az egyik a nagyon jó ár-érték arány a másik pedig a központi elhelyezkedés. Ez a két tényező maximálisan ideális választássá teszi mindazok számára, akik kedvező áron szeretnék élvezni a bükfürdői pihenésüket.

Ha fontos számodra a kedvező ár és a központi elhelyezkedés, akkor ebben a hotelben megtalálod a számításaidat! Ne habozz, foglalj szobát még ma! 🙂

Megosztás
Ne maradj le a legújabb akciókról!
Hírlevelünkben értesítünk téged, iratkozz fel most!

Rólunk >

✉ info@szallasmester.com

© 2020-2022 SzállásMester