Szállás gyöngyszemek, kézzel válogatva, csak neked!

Danubius Hotel Bük

Kiváló wellness és gasztronómia

Milyen a megjelenése?

Érdekes keveréke a modern és retro stílusvilágnak, amíg egyes részei inkább régiesebbek, addig egyes részei már teljes mértékben a jelen kori trendeknek megfelelőek. Szerintünk ez az átmenet leginkább a hotel folyamatos felújításainak és fejlesztéseinek tudható be. A hangulat egyébként otthonos és családias. A szobánk erkélyéről pedig pompás kilátás tárult a szállodát övező nagyon szépen gondozott parkra.

Jó helyen van?

Bükfürdő minden látványossága könnyen elérhető a Danubius Hotelből, akár egy kényelmes sétával. Környezete csendes és nyugodt, abszolút alkalmas a pihenésre. Az autóval érkezőknek pedig jó hír, hogy a parkolás ingyenes. 🙂

Milyenek a szolgáltatások?

A lehetőségek listája olyan hosszú, hogy nem is tudjuk hol kezdjünk bele. 🙂 Érkezésünkkor nagyon finom köszöntő itallal fogadtak és már az elején látszott, hogy a személyzet nagyon odaadó, jókedvűek és mosolygósak, így mi is gyorsabban feloldódtunk.
A wellness részleg és a különféle medencék tökéletes relaxációra adnak lehetőséget. Ráadásul amíg a felnőttek pihennek, addig a gyerekekkel animátorok foglalkoznak a játszóházban, úgyhogy a szülők is élvezhetik a gondtalan pihenés örömeit.
A wellnessre visszatérve muszáj még megemlítenünk, hogy ennyi élményelemhez, mint ami itt van, nagyon ritkán van szerencsénk. Nem utolsó sorban és nagy örömünkre az összes működött. Egy hatalmas negatívum azért akad: Bükfürdőbe szinte ki se mozdultunk, köszönhetően annak, hogy mennyire jól éreztük magunkat a szállodában. 😉

Milyenek az ételek?

A hotel all inclusive ellátása fergetegesen jó. A választék sokszínű, mindenki megtalálhatja a fogára való ételt. Ami igazából nagyon könnyű feladat, hiszen minden étel nagyon ízletes.  A felszolgálás kifogástalan és tartózkodásunk alatt minden vacsoránál hangulatos élőzene szólt. Említésre méltó pozitívum még, hogy a szálloda nagyon-nagyon jó borkínálattal rendelkezik. Teljes mértékben elégedettek voltunk mindennel.

Bukfurdo-szallas-Danubius-Hotel-Wellness

9.5 /10 Véleményünk

A Danubius Hotel központi részen helyezkedik el, de igazából lehetne bárhol, hiszen olyan jól érzi magát itt az ember, hogy a teljes kikapcsolódáshoz szinte szükségtelen kimozdulni a szálloda területéről. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk ezt a remek helyet, aki reggeltől estig tartó fürdőzésre, wellnessre, valamint jóízű evésre és ivásra vágyik!

Ne maradj ki te sem ebből a nagyfokú kényeztetésből! Nézd meg az elérhető szobákat és csapj le valamelyikre most! 

Megosztás
Ne maradj le a legújabb akciókról!
Hírlevelünkben értesítünk téged, iratkozz fel most!

Rólunk >

✉ info@szallasmester.com

© 2020-2022 SzállásMester