Szállás gyöngyszemek, kézzel válogatva, csak neked!

Greenfield Hotel Bükfürdő

Mostantól még jobb és még különlegesebb

Milyen a megjelenése?

Gyönyörű és modern, frissen felújított szálloda. 2022 első hónapjaira gyakorlatilag teljesen új, letisztult és luxushatást keltő megjelenést kapott. A legapróbb részletekre is nagyon ügyeltek. Hihetetlen szépérzékkel és ízlésessel lett kialakítva és berendezve. A szobák szintén nagyon szépek és jó tágasak. Nagyszerű kilátás nyílik belőlük a környező golfpályára. Az összhatás tökéletes.

Jó helyen van?

A Greenfield Hotel elhelyezkedése egyszerűen nagyszerű. Csendes és nyugodt környezetben egy golfpálya mellett található. A táj nagyon szép és a környékre jellemző hangulatos madárcsicsergés még jobban segít kiszakadni a stresszes hétköznapokból. Külön öröm volt számunkra a hatalmas és ingyenes parkoló.

Milyenek a szolgáltatások?

A wellness részleg nagyon jól felszerelt és sosem volt túlzsúfolt. A termálvizes medence és a szaunavilág pedig nagyon kellemes élményt nyújtott. A gyerekeknek külön medence, játszószoba és egy kisebb játszótér is rendelkezésre áll. A hotel egyik legnagyobb különlegessége, hogy van saját golfpályája, így aki szeret golfozni, az maximálisan élvezheti a pálya előnyeit. Azoknak akik még nem próbálták ezt a sportot vagy még csak kezdők golfoktatás is biztosított. 😉 

Milyenek az ételek?

A Greenfield félpanziós ellátással várja vendégeit. Étterméből panorámás kilátás nyílik a környező golfpályára. Nekünk ez nagyon tetszett, nagyszerű volt ilyen megnyugtató környezetben elfogyasztani az ételeinket és italainkat. Apropó italok! A koktélok, amiket kipróbáltunk mind nagyon finomak voltak, érdemes kipróbálni őket. 🙂 
Az ételek ízvilágára sem lehet panasz, minden nap változatosan és finomakat tudtunk enni. A hotel konyhája tehát nagyon jó, egy rossz szavunk sem lehetett.

Bukfurdo-szallas-Greenfield-Hotel-Wellness-all-inclusive-etterem

9.6 /10 Véleményünk

A Greenfield Hotel egy csendes környezetben elhelyezkedő, elsőosztályú bükfürdői szálloda. Tartózkodásunk teljesen gondtalan volt, minden adott a kellemes kikapcsolódáshoz. Azoknak pedig akik szeretnek golfozni vagy csak kipróbálni szeretnék a sportot nem is tudnánk ideálisabb szálláshelyet javasolni, hiszen saját golfpályával rendelkeznek. Ugyanakkor családoknak vagy pároknak is abszolút ideális választás lehet, számukra szintén minden adott a tökéletes pihenéshez.

Éld át te is a bükfürdői pihenés legjavát, ebben a nagyszerű hotelben! Nézd meg az elérhető szobákat, foglalj és élvezd a pihenést!

Megosztás
Ne maradj le a legújabb akciókról!
Hírlevelünkben értesítünk téged, iratkozz fel most!

Rólunk >

✉ info@szallasmester.com

© 2020-2022 SzállásMester