Szállás gyöngyszemek, kézzel válogatva, csak neked!

Hunguest Hotel Répce Gold

Kényelmes, közvetlen átjárás a gyógyfürdőbe

Milyen a megjelenése?

A hotel stílusvilága egyértelműen a régiesebb, retro kategóriába tartozik. Hangulata számunkra nagyon otthonos volt. A szobák egyébként meglehetősen nagyok és kényelmesek, de nem is ragoznánk tovább, hiszen a szállodáról készült képek nagyon jól visszaadják a valós megjelenést. Nézzétek meg őket és jó képet kaptok a megjelenéséről!

Jó helyen van?

Nem is kérdés a maximális pontszám! Bükfürdő központjában, a híres gyógy és élményfürdő közvetlen szomszédságában található. Ráadásul, a szállodát egy folyosó köti össze a fürdővel, így egyszerűen átsétálhatunk egyik épületből a másikba. Az is nagyon tetszett, hogy minden eltöltött éjszaka után jár egy ingyenes napijegy a fürdőbe, így külön fizetnünk sem kellett az átjárásért. Ennyi pozitívum mellett az ingyenes parkolási lehetőség már csak hab a tortán. 😉

Milyenek a szolgáltatások?

A Hunguest Hotel Répce Gold-nak ugyan van saját wellnessközpontja, de mi az ingyenes átjárásnak köszönhetően a legtöbb időt a méltán híres bükfürdői gyógyfürdőben töltöttük el. Saját wellnesse azonban alkalmanként nagyon jó levezetést nyújtott, illetve amikor a városi fürdő nagyon zsúfolt volt, akkor azért jól esett a szállodai wellness által nyújtott nyugalmasabb pihenés. A hotelen belül amúgy számos kényeztető szolgáltatás közül válogathatunk. A gyerekek jókedvét pedig különféle programok, kültéri játszótér és beltéri játszóhelység is biztosítja. 

Milyenek az ételek?

A szálloda jó konyhájának egyik legárulkodóbb jele az volt, hogy bizony nem vagy csak nagyon nehezen tudtunk mértéket tartani, általában annyit ettünk, amennyi csak belénk fért. Nagy élmény volt minden étkezés és nem csak az ízeknek, hanem a remek hangulatnak köszönhetően is. 

Bükfürdő-szállás-Hunguest-Répce-Gold-Hotel-Wellness

9.3 /10 Véleményünk

A Hunguest Hotel Répce Gold egy igazán egyedülálló hotel Bükfürdőn. Közvetlen összeköttetéssel rendelkezik Magyarország egyik leghíresebb gyógyfürdőjébe, így olyan érzésünk volt, mintha a szálloda is a fürdő része lenne, ráadásul mindezt ingyen és külön díj felszámolása nélkül tehettük meg. Maximálisan ideális választás azoknak, akik legfőképpen a gyógyfürdő miatt látogatnak el Bükfürdőre.

Ha a lehető legkényelmesebb módon akarod kiélvezni a bükfürdői pihenésedet, akkor nincs más dolgod, mint foglalni egy szobát és élvezni a felhőtlen kikapcsolódást! 

Megosztás
Ne maradj le a legújabb akciókról!
Hírlevelünkben értesítünk téged, iratkozz fel most!

Rólunk >

✉ info@szallasmester.com

© 2020-2022 SzállásMester