Szállás gyöngyszemek, kézzel válogatva, csak neked!

Hotel Ködmön Eger

10 /10 Stílus és megjenelés

Kívülről modern, belül pedig egy picit régiesebb stílus jellemzi. Nekünk nagyon tetszett a színvilág, a bútorzat és a berendezések stílusa, mindenből árad a minőség és az elegancia. A szálloda tisztaságárára pedig egy rossz szavunk nem lehetett. Nagyon jó illatú levegővel és kellemes atmoszférával rendelkezik.

8 /10 Elhelyezkedés

A szállás a  Szépasszonyvölgyben, Eger egyik leghíresebb célállomásánál, kellemes és nyugodt helyen található. Tökéletes mindazoknak akik a város ezen részén terveznek több időt tölteni, de a belváros is könnyedén elérhető gyalogosan, így azok számára ugyancsak jó választás akik a belvárost is szeretnék felfedezni.

8 /10 Szolgáltatások & felszereltség

A személyzet kedves és udvarias, nagyon lelkiismeretesen végzik a dolgukat. A szobák és a szálloda felszereltsége pedig teljesen rendben van. A kényelmes ágyaknak köszönhetően, minden reggel a megszokottnál kipihentebben ébredtünk. A hotel rendelkezik egy kisebb wellness részleggel, ami csúcsidőn kívül teljesen jól használható, tartózkodásunk alatt minden egyes nap jót relaxálnunk a wellnessben.

9 /10 Ételek & italok

A szállodához tartozó étterem kimagaslóan jó, rendkívül finom vacsorákat szolgáltak fel. Az ételek bőségesek, finomak és gusztusosan tálaltak voltak. Az ízlelőbimbóink a mennyben jártak. 🙂
A nagy választéknak köszönhetően mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő ételt. A borkínálat szintén elsőosztályú, a legjobb pincészetek boraiból válogathattunk.

Eger-szállás-Hotel-Ködmön

9 /10 Összegzés

A Hotel Ködmönben biztosan megtalálod számításaidat. Eger egyik legnevezetesebb részében található ez az elegáns, nyugodt és hangulatos szállás, ahol foglalástól egészen a kijelentkezésig zavartalan pihenésben lesz részed.

Te is megérdemled a pihenést! Vess egy pillantást a hotel szabad szobáira és pihenj egy jót ezen a remek helyen! 🙂

Megosztás
Ne maradj le a legújabb akciókról!
Hírlevelünkben értesítünk téged, iratkozz fel most!

Rólunk >

✉ info@szallasmester.com

© 2020-2022 SzállásMester