Szállás gyöngyszemek, kézzel válogatva, csak neked!

Hotel Korona Wellness, Rendezvény & Borszálloda Eger

8 /10 Stílus és megjenelés

A szálloda két épület együttesből áll. Az egyik részében enyhén retro stílus szobák találhatóak, melyek tiszták, nagyon kényelmesek és jól felszereltek. A másik része egy tematikus borszálloda, amely a borkedvelőknek és a különleges élményre vágyoknak lehet ideális. A szálloda alatt húzódik egy nagy múltú, hangulatos és több mint 200 éves borospince. A finom borok kedvelőinek kihagyhatatlan élményben lehet része ebben az igazán ritka tematikájú hotelben.

10 /10 Elhelyezkedés

A hotel elhelyezkedése ideális, közel van a belvároshoz, mégis csendes helyen található. Az autónkat könnyen leparkolhatjuk a hotelnél biztonságos környezetben. A város nevezetességeit a szálloda központi fekvésének köszönhetően 10-15 perces kényelmes sétával elérhetjük.

8 /10 Szolgáltatások & felszereltség

Remek a wellness részleg. Úszó és élménymedence, valamint gőzfürdő és jacuzzi is rendelkezésre áll. Továbbá többféle szauna, sókamra és egyéb wellness szolgáltatások biztosítják a tökéletes kikapcsolódást. A személyzet udvarias és segítőkész, igyekeznek mindenben hozzájárulni a gondtalan pihenéshez. A gyermekeknek kültéri játszóteret és beltéri játszóhelységet, igény esetén gyermekfelügyeletet is biztosít a szálloda.

9 /10 Ételek & italok

Ízletes és friss ételek nagy választékban, bőséges mennyiségben.  A felszolgálók nagyon kedvesek, nagy figyelemmel lesik minden kívánságukat. Borszálloda révén kiváló kínálattal rendelkeznek a legkiválóbb borokból. Az önfeledt és jóleső evés-ivás tehát maximálisan biztosított.

Eger-szállás-Hotel-Korona-Wellness

8 /10 Összegzés

Megfelelő ár-érték arány, remek wellness-részleg, kedves személyzet és csendes, nyugalmas környezet teszi nagyszerű választássá a Hotel Koronát.
A borok kedvelőinek különösen ajánlott szállás, nekik a hotel egyedi tematikája nagy élményt fog jelenteni. A szálloda minden szempontból jól teljesít, így jó választás lehet bárki számára. Kétségtelenül Eger legjobb szállásai közé tartozik.

Tekintsd meg a hotel elérhető szobáit és foglalj most, ha szeretnél egy jót pihenni! 🙂

Megosztás
Ne maradj le a legújabb akciókról!
Hírlevelünkben értesítünk téged, iratkozz fel most!

Rólunk >

✉ info@szallasmester.com

© 2020-2022 SzállásMester