Szállás gyöngyszemek, kézzel válogatva, csak neked!

Hotel Romantik Eger

Egy igazán romantikus szállás

Milyen a megjelenése?

Eger titkos kis ékszerdoboza. Gyönyörű, igényes és szép, egy igazán kellemes hely ami hűen tükrözi a nevét: Romantik. Az egész hotel hangulata magával ragadó, a romantikázni vágyó pároknak ideális választás, hiszen ez egy igazi romantikus szállás.
Már az érkezésedkor a legapróbb részletekkel is igyekszik azt a hatást kelteni, hogy úgy érezd mintha haza érkeznél. A szállodához tartozó hangulatos kertben pedig több egymástól finoman elkülönülő pihenőhely várja a relaxálni vágyókat.

Jó helyen van?

A Hotel Romantik a belvárosában, igazán megnyerő helyen, csendes és nyugodt  környezetben található. Remek elhelyezkedésének köszönhetően a város szinte minden nevezetességét és látványosságát sétatávolságon belül találjuk, így a felfedezni vágyóknak nagyon jó választás. 

Milyenek a szolgáltatások?

Közvetlen és kedves személyzet gondoskodik arról, hogy jól érezd magad és igyekeznek egyfajta családias hangulatot megteremteni. Vendégeikre maximálisan odafigyelnek. 
Nem egy ötcsillagos wellness szálloda, de felszereltsége a három csillaghoz és a szobaáraihoz képest teljesen megfelelő.
Apró infó: ugyan állat és kutyabarát szálláshely, de a kutyusok felügyelet nélkül nem maradhatnak a szobában. 

Milyenek az ételek?

A reggelinél a hotel méreteihez képest olyan választék van, hogy azt egy nagyobb szálloda is megirigyelhetné. A jóízű reggelizéshez és ezáltal a jó napindításhoz tehát minden adott. A szobaár egyébként már tartalmazza a reggelit, így külön díjat nem kell érte fizetnünk.

Hotel-Romantik-Eger

9.2 /10 Véleményünk

A Hotel Romantik egy igazán szerethető szállás Eger belvárosában. Ár/érték arányban messzemenőleg túlszárnyalja az elvárásokat. A romantikázni vágyó pároknak pedig elsőosztályú választás, de a családok és a városnézők is megtalálják itt a számításaikat. Sokkal szebb és jobb szálláshely, mint a netes képek alapján reménykedtünk, pedig azokon sincs miért szégyenkeznie. Kifejezetten jól éreztük itt magunkat. 

Nézd meg a jelenleg még foglalható szobákat!

Megosztás
Ne maradj le a legújabb akciókról!
Hírlevelünkben értesítünk téged, iratkozz fel most!

Rólunk >

✉ info@szallasmester.com

© 2020-2022 SzállásMester