Szállás gyöngyszemek, kézzel válogatva, csak neked!

Hotel Senator-Ház Eger

10 /10 Stílus és megjenelés

Korhű, romantikus hangulatú műemlék épület ad otthont ennek az elragadó és bájos egri szállásnak. Egy igazán egyedi XVII. században épült polgári házból kialakított szálloda, amelynek ajtaján belépve rögtön úgy érezzük mintha egy időutazásban vennénk részt.
A szobák tágasak, igényesek és hangulatosak  és nem utolsósorban nagyon tiszták.

10 /10 Elhelyezkedés

Eger, Dobó tér 11.- Bizony a cím már önmagában is elég beszédes. 
Vannak szállások amelyeket dicsérünk, hogy milyen közel vannak a központhoz és milyen ideálisak ez miatt városnézésre. No, ezt a lécet a Hotel Senator-Ház egy még magasabb fokra emelte, hiszen nem közel, hanem pontosan a központban van a város főterén. 
A lehető legpatinásabb környezetben, közvetlenül a vár tövében helyezkedik el. Ebből a szempontból abszolút tökéletesen teljesít, ha lehetne 11 pontot adnánk a 10-es skálán. 🙂

8 /10 Szolgáltatások & felszereltség

A személyzet mosolygós, kedves és segítőkész. Családias hangulat jellemzi a szállást. A hotel az árkategóriájában megszokottak felett teljesít, a szobák jól felszereltek és minden adott amire a vendégeknek szüksége lehet.

10 /10 Ételek & italok

Nagyon finom házias ízek jellemzik a reggelit, ami egyébként benne van a szobaárban, így erre külön díjat már nem számolnak fel.
Valamint rendelkeznek saját étteremmel, ami annyira jó, hogy az Egerben eltöltött idő alatt egyszer sem gondoltunk arra, hogy máshol együnk-igyunk, pedig a környék tele volt ínycsiklandó illatokat árasztó éttermekkel, úgyhogy a kísértés adott volt, de annyira jól főznek a Senator-Házban, hogy végül minden nap itt ebédeltünk és vacsoráztunk. A vacsorákat pedig minden nap hangulatos élőzene festette alá, ami jelentősen hozzájárult az élményhez.

Hotel-Senator-Ház-Eger

9 /10 Összegzés

A Hotel Senator-Ház egy biztos választás, csalódni biztosan nem fogsz. Tipikusan az a hely ahová távozás után visszavágysz.
Nem véletlenül rendelkeznek visszatérő vendégek hosszú sorával.
Felejthetetlen élményt nyújtanak minden tekintetben, ha pedig a várost is fel akarod felfedezni, akkor innen a lehető legkényelmesebben megteheted.

Ha szeretnéd te is átélni azt a sok-sok élményt amit ez hely nyújtani tud, akkor nincs más dolgod mint lecsapni a most még elérhető szobákra! Vigyázz mert gyorsan elkelnek! 😉

Megosztás
Ne maradj le a legújabb akciókról!
Hírlevelünkben értesítünk téged, iratkozz fel most!

Rólunk >

✉ info@szallasmester.com

© 2020-2022 SzállásMester