Szállás gyöngyszemek, kézzel válogatva, csak neked!

Hotel Senator-Ház Eger

Kikapcsolódás egy híres történelmi épületben

Milyen a megjelenése?

Korhű, romantikus hangulatú műemlék épület ad otthont ennek az elragadó és bájos egri szállásnak. Egy igazán egyedi XVII. században épült polgári házból kialakított hotel, amelynek ajtaján belépve rögtön úgy érezzük, mintha egy időutazásban vennénk részt.
A szobák tágasak, igényesek és hangulatosak és nem utolsósorban nagyon tiszták.

Jó helyen van?

Eger, Dobó tér 11.- Bizony a cím már önmagában is elég beszédes. Vannak szállások amelyeket dicsérünk, hogy milyen közel vannak a központhoz és milyen ideálisak ez miatt városnézésre. No, ezt a lécet a Senator-Ház egy még magasabb fokra emelte, hiszen nem közel, hanem pontosan a központban van a város főterén. A lehető legpatinásabb környezetben, közvetlenül a vár tövében helyezkedik el. Ebből a szempontból abszolút tökéletesen teljesít, ha lehetne 11 pontot adnánk a 10-es skálán. 🙂

Milyenek a szolgáltatások?

A személyzet mosolygós, kedves és segítőkész. Családias hangulat jellemzi a szállást. A hotel az árkategóriájában megszokottak felett teljesít, a szobák jól felszereltek és minden adott amire a vendégeknek szüksége lehet.

Milyenek az ételek?

Nagyon finom házias ízek jellemzik a reggelit, ami egyébként benne van a szobaárban, így erre külön díjat már nem számolnak fel. Valamint rendelkeznek saját étteremmel, ami annyira jó, hogy az Egerben eltöltött idő alatt egyszer sem gondoltunk arra, hogy máshol együnk-igyunk, pedig a környék tele volt ínycsiklandó illatokat árasztó éttermekkel, úgyhogy a kísértés adott volt, de annyira jól főznek a Senator-Házban, hogy végül minden nap itt ebédeltünk és vacsoráztunk. A vacsorákat pedig minden nap hangulatos élőzene festette alá, ami jelentősen hozzájárult az élményhez.

Hotel-Senator-Ház-Eger

9.3 /10 Véleményünk

A Senator-Ház Eger egy biztos választás, csalódni biztosan nem fogsz. Tipikusan az a hely ahová mindig visszavágysz majd. Nem véletlenül rendelkeznek visszatérő vendégek hosszú sorával. Felejthetetlen élményt nyújtanak minden tekintetben, ha pedig a várost is fel akarod felfedezni, akkor innen a lehető legkényelmesebben megteheted.

Ha Te is szeretnéd átélni azt a sok-sok élményt amit ez hely nyújtani tud, akkor nincs más dolgod, mint lecsapni a most még elérhető szobák valamelyikére! 

Megosztás
Ne maradj le a legújabb akciókról!
Hírlevelünkben értesítünk téged, iratkozz fel most!

Rólunk >

✉ info@szallasmester.com

© 2020-2022 SzállásMester