Szállás gyöngyszemek, kézzel válogatva, csak neked!

Hotel Villa Völgy Eger

10 /10 Stílus és megjenelés

Gyönyörűen megépített szálloda komplexum, melyet elegáns kert és külső medencék öveznek.  A környező két hektáros park egyszerűen fantasztikus. A hotel épülete rendkívül szép, elegáns, letisztult.
Az épületben felhasznált anyagok, a bútorok és a színvilág mind luxusérzetet keltőek. 

8 /10 Elhelyezkedés

A szállás elhelyezkedése nagyon jó, a Szépasszony-völgytől mindössze egy 5 perces kényelmes séta választja el, ami ideálissá teszi egy bortúrához, de Eger belvárosa sincs messzebb egy könnyed fél órás sétánál. Nagyszerű elhelyezkedése dacára, nyugodt és igazán csendes környezettel rendelkezik. A hotel kertjében a madárcsicsergést hallgatni pedig egyedülálló élmény. 

9 /10 Szolgáltatások & felszereltség

Wellness részlege külön épületben helyezkedik el a hozzá tartozó öltözővel. Nagyon kellemes, nagy méretű és átlagon felüli felszereltsége van. kültéri és beltéri medencék, pezsgőfürdő, szaunák és sókamra. A dolgozók pedig nagyon kedvesek és szolgálatkészek.  Minden abszolút megfelelő és mindent igényt kielégítő, a nyugodt pihenés tehát garantált. A gyerekeknek játszótér és kültéri gyermekmedence áll rendelkezésre. A zárt és őrzött parkolás jelenleg felár ellenében, de biztosított.

9 /10 Ételek & italok

Itt mindenki megtalálhatja az ínyére való ételt, ugyanis nagy válaszékban állnak rendelkezésre az ízletes ételek, finom italok és koktélok. A hotel  nagyon ügyel arra, hogy kínálat napról-napra változatos legyen. A pincérek készségesek és nagyon jó kiszolgálást biztosítanak.

Hotel-Villa-Völgy-Wellness-Konferencia

9 /10 Összegzés

Átlagon felüli wellness és teljes mértékben nyugodt környezet jellemzi legjobban a szállodát. Mindössze 5 perc sétára a nevezetes Szépasszony-völgytől. Ideális választás mindazoknak, akik elegáns, környezetben szeretnének kikapcsolódni és átélni azt a luxusérzetet amit a Hotel Villa Völgy nyújtani tud.

Ha neked is hiányzik a nyugalom, a lazulás és egy kis luxusérzet, akkor ne habozz és foglalj magadnak szobát még ma! 🙂

Megosztás
Ne maradj le a legújabb akciókról!
Hírlevelünkben értesítünk téged, iratkozz fel most!

Rólunk >

✉ info@szallasmester.com

© 2020-2022 SzállásMester