Szállás gyöngyszemek, kézzel válogatva, csak neked!

Komló Hotel Gyula

Stílus és elegancia

Milyen a megjelenése?

Gyula egyik legszebb szállodája, ez már a képeken is látszik, de élőben még erősebb és lehengerlőbb az összhatás. Esztétika és elegancia mesterfokon! Le a kalappal azok előtt, akik megtervezték a hotel megjelenését! Ritkán dobja meg ennyire az élményt nálunk egy szállás stílusa, de itt érezhető volt a hatás mindvégig és ami azt illeti egy-két lakberendezési ötletet el is csentünk. 😉 

Jó helyen van?

A Komló Hotel nagyon jó helyen, a belvárosban helyezkedik el és szinte minden látnivaló karnyújtásnyi távolságon belül van. Na jó, ez egy picit túlzás, de viszonylag rövid sétával  bármi elérhető. Környezete csendes és nyugodt, pihenésre abszolút alkalmas. Parkolni pedig a hotel mögötti őrzött parkolóban tudtunk a legkényelmesebben. 

Milyenek a szolgáltatások?

A személyzet viselkedése és kedvessége érkezésünktől a távozásunkig minden tekintetben csillagos ötös volt, ez nagyban hozzájárult ahhoz, hogy otthonosan tudjuk magunkat érezni. 
A szobák nagyon jól felszereltek, minden adott volt, amire csak szükségünk lehetett. Az ágy pedig hihetetlenül kényelmes volt, aludtunk már kényelmes ágyakban, de az itteni bekerült a top tízbe. 🙂 A szállodának ugyan van egy nagyon pici wellness részlege jakuzzival és szaunával, de nem a hagyományos módon vehetőek igénybe. Külön foglalni és fizetni kell a használatért, viszont a kifizetett időre (80 perc) csak a mienk a wellness, így egy úgynevezett privát wellness szolgáltatást kapunk a hoteltől, ezáltal sokkal nyugodtabb körülmények között lehet élvezni a pihenést.

Milyenek az ételek?

A szállás foglalható csak reggelis ellátással, de érdemes félpanziósat kérni, mert nagyon megéri, ugyanis a konyhája messze átlagon feletti. A reggelik is finomak voltak, de a vacsorák egyenesen isteniek. Az étel választék nagyszerű, finomabbnál finomabb fogások között lehetett válogatni. Az italok szintén minőségiek és nagy örömünkre a kávé is nagyon finom volt.

Gyula-szállás-hotel-komló-wellness

9 /10 Véleményünk

A Komló Hotel dizájn szempontjából egy igazi gyöngyszem a gyulai szállások között. Pazar stílusának és eleganciájának köszönhetően már a megjelenésével elbűvöl. A legjobb, hogy ezt a szép varázsát később sem veszti el, hiszen kedves személyzetével és a színvonalas szolgáltatásaival végig fenntartja az ámulatot. Az étkezések igazi gasztronómiai élményt jelentettek. Egy igazi csalódásmentes szálláshely, ami minden területen nagyot domborít. Ráadásul mindezt kedvező szobaárak mellett teszi, így bátran ajánljuk mindenkinek ezt a hotelt. Érdemes kipróbálni ezt az élményt! 🙂

Tekintsd meg most az elérhető szobákat!

Megosztás
Ne maradj le a legújabb akciókról!
Hírlevelünkben értesítünk téged, iratkozz fel most!

Rólunk >

✉ info@szallasmester.com

© 2020-2022 SzállásMester