Szállás gyöngyszemek, kézzel válogatva, csak neked!

Park Hotel Gyula

A csend és nyugalom szigete

Milyen a megjelenése?

Igazán szép, tiszta és rendezett hotel. A szobák egyszerűek és ugyan az átlagosnál picit kisebbek, de nagyon kényelmesek és praktikusan berendezettek. Az étterem kültéri része, ami a parkra nézett nekünk nagyon tetszett. 🙂 Összességében egy korrekt megjelenésű és otthonias hangulatú szálláshelynek mondanánk. 

Jó helyen van?

A Park Hotel egy nyugodt és csendes környéken helyezkedik el a Csigakert mellett, ami Gyula legnagyobb zöldövezeti része. Ebből adódóan a levegő mindig kellemes és friss volt. A várfürdő pedig szinte közvetlenül a szomszédban található és körülbelül két perces sétával könnyedén elérhető, de a Gyulai vár sincs messzebb egy kényelmes tíz perces sétánál. 

Milyenek a szolgáltatások?

A hotel és a szobák felszereltsége teljesen megfelelő, nem szenvedtünk semmiben sem hiányt. Az ágyak puhák és kényelmesek, bár azoknak, akik a keményebb matracokat szeretik lehet, hogy már túl puhák is, ez mindig megosztja az embereket, de mi “puha pártiak” vagyunk , úgyhogy számunkra nagyon pihentető alvást biztosított az ágy. 🙂
A személyzet tagjai amúgy mind nagyon normálisak és bármiről is volt szó mindig szorgalmasan álltak a szolgálatunkra. A hotelnek van szaunája és egy kültéri medencéje is, ami mindig nagy plusz. A medencét csak egy alkalommal próbáltuk, de akkor nagyon jól éreztük benne magunkat. A szaunát viszont majdnem minden nap használtuk, ami ugyan nem volt csúcskategóriás, de a célnak végül is megfelelt. 

Milyenek az ételek?

A félpanziós ellátás, amit a szálloda biztosított meglepően jó volt. Kínálata pedig maximálisan megfelelt annak, amit egy háromcsillagos hoteltől el lehet várni. Mindenki könnyen talált a saját ízlésének megfelelő ételt. A vacsoráknál jellemzően nem tudunk megálljt parancsolni magunknak és annyit ettünk amennyi csak belénk fért. 😀 A felszolgálók pedig nagyon kedvesek és gyorsak voltak, le a kalappal előttük és a szakács előtt egyaránt!

Gyula-szállás-hotel-park-wellness

9.2 /10 Véleményünk

A Park Hotel egy kellemes hangulatú és nyugalmas szállás Gyulán. Minden adott, amire a kényelmes pihenéshez csak szükség lehet és a környezete is nagyon szép. A kedvező árért cserébe csak kisebb kompromisszumokat kellett kötnünk. Ami viszont a legárulkodóbb jel volt, hogy mennyire jól éreztük magunkat, hogy csak vonakodva és fájó szívvel távoztunk. Mindenképpen szeretnénk még visszatérni. Nagy élmény volt, másoknak is bátran ajánljuk!

Vess egy pillantást a jelenleg még elérhető szobákra! 

Megosztás
Ne maradj le a legújabb akciókról!
Hírlevelünkben értesítünk téged, iratkozz fel most!

Rólunk >

✉ info@szallasmester.com

© 2020-2022 SzállásMester