Szállás gyöngyszemek, kézzel válogatva, csak neked!

Park Hotel Gyula

Csend és nyugalom

9 /10 Stílus és megjenelés

Igazán szép, tiszta és rendezett hotel. A szobák egyszerűek és ugyan az átlagosnál picit kisebbek, de nagyon kényelmesek és praktikusan berendezettek. Az étterem kültéri része, ami a parkra nézett nekünk nagyon tetszett. 🙂  Összességében egy korrekt megjelenésű és otthonias hangulatú szálláshelynek mondanánk. 

10 /10 Elhelyezkedés

A Park Hotel Gyula egy nyugodt és csendes környékén helyezkedik el a csiga kert mellett, ami a város legnagyobb zöldövezeti része.
A várfürdő pedig szinte közvetlenül a szomszédban található és körülbelül két perces sétával könnyedén elérhető, de a Gyulai vár sincs messzebb egy tíz perces sétánál. 

8 /10 Szolgáltatások & felszereltség

A hotel és a szobák felszereltsége teljesen megfelelő, nem szenvedtünk semmiben sem hiányt. Az ágyak puhák és kényelmesek, bár azoknak akik a keményebb matracokat szeretik lehet, hogy már túl puhák is, hát igen ez mindig megosztja az embereket, de mi “puha pártiak” vagyunk , úgyhogy számunkra nagyon pihentető alvást biztosított az ágy. 🙂
A személyzet tagjai amúgy mind nagyon normálisak és szorgalmasan álltak a szolgálatunkra bármiről is volt szó. A hotelnek van egy kültéri medencéje ami mindig nagyszerű, ha van és majdnem minden nap használtuk a szaunát is, ami ugyan nem volt csúcskategóriás, de a célnak végül is teljesen megfelelt. 

10 /10 Ételek & italok

A félpanziós ellátás amit a szálloda biztosított fergetegesen jó volt.
Kínálata pedig maximálisan megfelelt annak, amit egy háromcsillagos hoteltől el lehet várni. Mindenki könnyen talált a saját ízlésének megfelelő ételt. A vacsoráknál jellemzően nem tudunk megálljt parancsolni magunknak és annyit ettünk amennyi csak belénk fért. 😀 A felszolgálók pedig nagyon kedvesek és gyorsak voltak, le a kalappal előttük és a szakács előtt egyaránt!

Gyula-szállás-hotel-park-wellness

9.2 /10 Összegzés

A Park Hotel Gyula egy kellemes hangulatú és nyugalmas szállás Gyulán. Minden adott amire a pihenéshez csak szükség lehet és a környezete is nagyon szép. Ami viszont a legárulkodóbb jel volt, hogy mennyire jól éreztük magunkat, hogy csak vonakodva és fájó szívvel távoztunk. Mindenképpen szeretnénk még visszatérni. Nagy élmény volt, másoknak is bátran ajánljuk!

Foglalj mielőtt elfogynak a szabad szobák a kiválasztott időpontodban! Ha ez megvan, akkor a minőségi pihenés lényegében már biztosított számodra. 🙂

Megosztás
Ne maradj le a legújabb akciókról!
Hírlevelünkben értesítünk téged, iratkozz fel most!

Rólunk >

✉ info@szallasmester.com

© 2020-2022 SzállásMester