Szállás gyöngyszemek, kézzel válogatva, csak neked!

Hotel Silver Hajdúszoboszló

Felpezsdítő wellness a város szívében

Milyen a megjelenése?

A szobák szépek és kellően nagyméretűek, illetve nagyon kényelmesek. A berendezések jó állapotúak. A szálloda stílusa egyedi. Nekünk egyes részei kevésbé más részei pedig nagyon tetszettek. A hotelről készült képek amúgy egész jól visszaadják a valóságot. Mindent összevetve kellemes érzetet keltett bennünk a megjelenése, úgyhogy elégedettek voltunk. 

Jó helyen van?

A Hotel Silver Hajdúszoboszló főutcáján a Mátyás Király sétányon helyezkedik el, így a város minden látnivalója könnyen elérhető. Azoknak is abszolút ideális választás, akik nem csak a szálláson akarnak tartózkodni, hanem szeretnék felfedezni a környéket.

Milyenek a szolgáltatások?

A hotelnek szinte egyedülálló módon saját nagyméretű játékterme van, amelyben bowling, csocsó és billiárd mellett mindenféle szórakoztató játékgép is megtalálható. Remekül éreztük itt magunkat. A strandolni vágyóknak pedig jó hír, hogy egyedülálló módon a szálloda két stranddal is rendelkezik, illetve gyógyvizes és termál medencéi is vannak. Hajdúszoboszló híres fürdőjébe a Hungarospa-ba, így nem feltétlenül muszáj elmenni, bár aki nem volt még ott, az egyszer azért mindenképpen próbálja ki azt is, ugyanis felejthetetlen élmény. 🙂 A wellness lehetőségek szintén ott vannak a szeren, rengeteg relaxáló és regeneráló szolgáltatás közül lehet válogatni. A termálvizes medencék például nagyon kellemes kikapcsolódást biztosítottak. 

Milyenek az ételek?

A gasztronómia egy másik nagy erőssége a szállodának. Nagy választékban és bőséges mennyiségben sorakoztak a finomabbnál finomabb fogások. Nagy örömünkre az igazi magyar ízek is jelen voltak a kínálatban. Hétvégi napokon élőzene szólt a vacsorák alatt, ami csak tovább fokozta a jókedvünket. A strandon található hangulatos vízi bárban pedig kipróbáltuk a koktélokat, amelyek isteni finomak voltak.

Hajduszoboszlo-szallas-hotel-silver

9.2 /10 Véleményünk

A Hotel Silver nem véletlenül az egyik legnépszerűbb szállás Hajdúszoboszlón. Szolgáltatások és lehetőségek igazi komplexuma ez a hely, ha napokig ki se mozdulnánk a szállodából, akkor is bőven feltalálnánk magunkat. Központi elhelyezkedésének köszönhetően a város adta lehetőségekkel is könnyen élhetünk. Nekünk felejthetetlen emlékeink keletkeztek itt. A wellness és a strand, illetve a finom ételek és a játékterem adta élmények zöme valóban fantasztikussá tette a pihenésünket. Pároknak és családdal utazóknak is bátran ajánljuk ezt a csodás szálláshelyet!

Ha egy jól felszerelt szállodában szeretnél pihenni, ami önmagában is rengeteg kikapcsolódási lehetőséget nyújt, akkor csekkold most az elérhető szobákat, csak vigyázz, mert gyorsan fogynak! 🙂

Megosztás
Ne maradj le a legújabb akciókról!
Hírlevelünkben értesítünk téged, iratkozz fel most!

Rólunk >

✉ info@szallasmester.com

© 2020-2022 SzállásMester