Szállás gyöngyszemek, kézzel válogatva, csak neked!

Hotel Zenubia

Modern és egyedi

Milyen a megjelenése?

Megjelenése egyszerűen meseszép. Nagyon tetszettek a gyönyörű falfestmények és az egyedi berendezések. Fantasztikus hangulata azonnal magával ragadott és távozásunkig el sem engedett. A tisztaság messze átlagon feletti és minden berendezés teljesen új állapotú. A szobák tágasak és nagyon kellemesek.

Jó helyen van?

A Hotel Zenubia Hajdúszoboszló híres strandjától a Hungarospa-tól mindössze két perces kényelmes sétára található. Ez már önmagában hatalmas pozitívum, de központi elhelyezkedésének hála a város többi látnivalója is játszi könnyedséggel elérhető. 🙂

Milyenek a szolgáltatások?

Meglepődtünk, hogy mennyire családias hangulat fogadott minket. Üdvözlésképpen egy pohár borral és csokival fogadtak. A személyzet nagyon barátságos és nagyon gyorsan sikerült elérniük, hogy otthon érezzük magunkat. A szobák felszereltsége minden igényünkön túlmúltató volt, minden apróságra gondoltak. A wellness részleg meseszép, egyedülálló dizájn jellemzi. A pezsgőfürdők és a szaunák nagyon modernek, mindenből a legkorszerűbb áll rendelkezésre.

Milyenek az ételek?

Máshol ilyet még nem tapasztaltunk, de tőlünk még azt is megkérdezték, hogy milyen fajta ételeket szeretünk, nagy örömünkre figyelembe is vették válaszunkat, hiszen a svédasztal kínálatában megtalálhatóak voltak kedvenc ételeink is. Egyébként az ételekre szintén igaz, hogy mindenből a legjobb minőséget igyekeznek nyújtani, minden nagyon friss és nagyon finom volt. Az ínycsiklandó házias ízeknek köszönhetően minden étkezés egy igazi élményt jelentett.

Hajdúszoboszló-szállás-zenubia-wellness-hotel

9.6 /10 Véleményünk

A Hotel Zenubia Hajdúszoboszló egyik legújabb hotele. Ennek megfelelően nagyon jó állapotban van és a berendezései is a lehető legjobb minőségűek és nagyon modernek. Stílusa páratlanul szép és teljes mértékben egyedi. Összességében egy nagyon különleges szálláshely, ahol a felhőtlen és emlékezetes pihenés biztosra vehető. Mi nagyon jól éreztük itt magunkat és a jövőben még biztosan visszatérünk. Bátran ajánljuk mindenkinek, nem fogtok csalódni! 

Nézd meg a szabad szobákat! 

Megosztás
Ne maradj le a legújabb akciókról!
Hírlevelünkben értesítünk téged, iratkozz fel most!

Rólunk >

✉ info@szallasmester.com

© 2020-2022 SzállásMester