Szállás gyöngyszemek, kézzel válogatva, csak neked!

Hotel Atlantis

Élszínvonalú wellnes

Milyen a megjelenése?

Nagyon modern és letisztult stílusa van. Talán a legjobban úgy tudnánk megfogalmazni, hogy eleganciát és “kultúrát” sugároz magából. A képek nem tudják visszaadni teljesen, szerintünk élőben még szebb, mint a fotókon. Ehhez nagyban hozzájárul az egész hotelre jellemző ragyogó tisztaság. A szobák szintén nagyon szépek és tágasak és elmondható, hogy az egész épületben nagyon kellemes a légkör.

Jó helyen van?

A Hotel Atlantis elhelyezkedése hihetetlenül jó, közvetlenül vele szemben található az Aquapark fürdő és számos szoba erkélyéről az egész víziparkot be lehet látni. Ez a környék amúgy Hajdúszoboszlónak egy csendes és nyugis része, mégis minden nevezetesség egy kényelmes sétával elérhető.

Milyenek a szolgáltatások?

A wellness részlege isteni. A medencék nagyon jók, remekül beállított vízhőfokokkal és nagyon kellemes vízzel/gyógyvízzel rendelkeznek. Sokféle szauna közül lehet válogatni és mindegyik a kategóriája csúcsa, még jégbarlang is van. A masszázsokat sok szállodával ellentétben, itt nagyon profi és jól képzett masszőrök végzik. Teljesen rendbe rakták a hátfájásom, amivel már egy ideje küzdöttem, ehhez a minőségi ágymatrac szintén hozzájárult, ugyanis kategóriákkal jobb volt az otthoninál és így az alvás is nagyon pihentető volt. A személyzet kedvessége példaértékű és látszik, hogy a gyerekekre is gondolnak, hiszen jól felszerelt játszószoba és gyerekmedence mellet, még az étkezéseknél is külön gyermek étlappal szolgálnak nekik, tehát ez egy abszolút család és gyerekbarát szálloda Hajdúszoboszlón. 🙂

Milyenek az ételek?

A hotel konyhája elsőosztályú, minden étkezés egy igazi élmény volt. A hagyományos ételek mellett, mindenféle különlegesség is megtalálható volt a kínálatban. Az étterem pedig gyönyörű és a felszolgálók nagyon profik. Jó hír, hogy az ételérzékenyeknek sem kell mitől tartaniuk, mivel a szakács kérésre az egyeztetett allergénektől mentes fogást varázsol bárki számára, de például a gluténmentes étkezést külön kérés nélkül is könnyedén meg lehet oldani észrevételünk szerint.

Hajdúszoboszló-szállás-hotel-atlantis

9.7 /10 Véleményünk

A Hotel Atlantis nagyon magasra teszi azt a bizonyos lécet. Modern, kényelmes és praktikus. Korunk elvárásainak maximálisan eleget tesz. Kiváló elhelyezkedéssel, nagyon jó wellness részleggel és konyhával rendelkezik. Szerintünk nem is kell ennél több. Egyértelműen a legrangosabb kategóriába soroljuk és ez alatt nem a csillagok számára gondolunk, csupán egy szóra: csalódásmentes. Bizony, szerintünk a mindenki számára biztosított csalódásmentességet a legnehezebb elérnie a szállodáknak. Ez a ritka gyöngyszem viszont ilyen, szívből ajánljuk mindenkinek!

Vess egy pillantást a még elérhető szobákra, foglalj most és élvezd a gondtalan pihenést!

Megosztás
Ne maradj le a legújabb akciókról!
Hírlevelünkben értesítünk téged, iratkozz fel most!

Rólunk >

✉ info@szallasmester.com

© 2020-2022 SzállásMester