Szállás gyöngyszemek, kézzel válogatva, csak neked!

Hotel Délibáb

Kiváló wellness Hajdúszoboszló központjában

Milyen a megjelenése?

A belső terei egyszerűen fantasztikusak. Nagyon szép és dizájnos minden. A szobák szintén nagyon ízlésesen vannak berendezve és a fürdőszoba is nagyon tetszett.
Az igényesség példaértékű. A szálloda egyedi stílusa különleges hangulatot varázsol, amit a képek csak sejtetni tudnak, de igazán csak élőben érezni az elképesztően jó összhatást.

Jó helyen van?

A Hotel Délibáb kiváló helyen, csendes és szép környezeteben helyezkedik el. Autóba csak távozáskor kellett ülünk, ugyanis a szállodától Hajdúszoboszló összes látnivalója kényelmes sétatávolságon belül található.

Milyenek a szolgáltatások?

A szálloda wellness részlege kiváló és a gyógyvizes medencéje pedig valami fenomenális. Az épületen belül megtalálható még fodrászat, kozmetika, pedikűr és a legkülönfélébb gyógykezelések is igénybe vehetőek. Minden szolgáltatás, amit kipróbáltunk magas színvonalú és valóban hatásos volt. Kiemelnénk a masszázsokat, azok emlékezetesen jók voltak. A gyerekekről pedig csak úgy áradott, hogy ők is jól érzik magukat, hiszen nagyon jókedvűen játszottak a jól berendezett játszóházban. Van egy fantasztikusan hangulatos biliárd termük ahol igazán jókat tudtunk mi is játszani, illetve a fitnesztermük kiváló gépekkel van felszerelve. A személyzet kedvessége átlagon felüli és mindegyikük nagyon profin végzi a dolgát. A parkoló lehetne picit nagyobb, de végső soron mindig találtunk jó helyet magunknak. 🙂

Milyenek az ételek?

Félpanziós ellátással foglaltunk és egyáltalán nem bántuk meg, a reggelik és a vacsorák egyaránt elsőosztályúak voltak. Az ételek nagyon finomak és változatosak, olyan nem fordult elő egyszer sem, hogy ugyanazokat az ételeket szolgálták volna fel. A jellegzetes magyar ízek mindig jelen voltak a kínálatban, de igazi különlegességeket is volt lehetőségünk kipróbálni. Figyelem! Fogyókúrát szinte lehetetlen betartani! 😉 Viccet félretéve, természetesen lehetséges, hiszen vannak gyümölcsök és saláták, de ilyen mennyei ízek mellett nehéz mértéket tartani. 🙂

Hajdúszoboszló-szállás-hotel-delibab

9.5 /10 Véleményünk

A Hotel Délibáb egyértelműen az egyik legmagasabb színvonalat nyújtó hotel Hajdúszoboszlón. Egyedi és szemet kápráztató stílusával, rengeteg szolgáltatásával mindenki számára jó választási lehetőséget nyújt. Ha ez nem lenne elég, akkor gasztronómiai élmények sokasága teszi teljessé az itt eltöltött időt.
Az itt megtapasztalt ízek azóta is hiányoznak. Alig várjuk, hogy egyszer visszatérhessünk! Mindenkinek bátran ajánljuk, aki finom ételekre, fürdőzésre és wellnessre vágyik!

Nézd meg a jelenleg még elérhető szobákat!

Megosztás
Ne maradj le a legújabb akciókról!
Hírlevelünkben értesítünk téged, iratkozz fel most!

Rólunk >

✉ info@szallasmester.com

© 2020-2022 SzállásMester