Szállás gyöngyszemek, kézzel válogatva, csak neked!

Ágnes Hotel Hévíz

Nyugalom és családias hangulat

Milyen a megjelenése?

A hotelről készített képek maximálisan visszaadják a valóságot. Nyugodt, családias hangulatú hotel. A szobák kellően tágasak és jól felszereltek, kissé retró stílusúak. Nagyon ügyeltek a tisztaságra és nagyon tetszett, hogy mindenhol rengeteg virág és növény díszítette a helységeket.

Jó helyen van?

Az Ágnes Hotel központi részen, de mégis nyugodt és csendes környezetben helyezkedik el. Mindenhova könnyűszerrel eljuthatunk a városban, a Hévízi-tó pedig körülbelül egy 10 perces sétával kényelmesen elérhető.

Milyenek a szolgáltatások?

Ebben az árkategóriában nem számítottunk olyan jó wellnessre, mint amivel a hotel rendelkezik. Minden várakozásunkat felülmúlta. A wellnessközpont a hotellel szemben egy külön épületben található, nagy úszómedencével, pezsgőfürdővel, szaunával és sószobával. Illetve különféle kezelések is igénybe vehetőek. A személyzet pedig nagyon kulturált és kedves. Nagyon tetszett még a jó wifi és a kényelmes ágy. Mindent kihoztak a hotelből, amit három csillagos szinten csak ki lehet.

Milyenek az ételek?

Friss, bőséges és finom svédasztalos reggeli. A hotel a vacsorákat egy közeli étteremben biztosítja a vendégek számára, az ételek ott is jók voltak és a választékra sem lehetett panaszunk, de Hévíz csak úgy hemzseg a jobbnál jobb éttermektől, úgyhogy többnyire csak a reggelit vettük igénybe, hogy legyen alkalmunk kipróbálni a híresen jó hévízi éttermeket.

8.9 /10 Véleményünk

Az Ágnes Hotel Hévíz egy igazán bájos és családias hangulatú hévízi szállás. Stílusa ugyan retrós, de tele van virággal és növényekkel és ez sokat dob a közérzeten. Három csillagos hotelhez mérten pedig kiemelkedően jó a wellness részlege. Érezhetően fontos a vendég elégedettsége számukra és mindent meg is tettek érte, hogy jól érezzük náluk magunkat. Összességében remek ár-érték aránnyal rendelkeznek. Ebben az árkategóriában bátran ajánljuk!

Nézd meg az elérhető szobákat! 

Megosztás
Ne maradj le a legújabb akciókról!
Hírlevelünkben értesítünk téged, iratkozz fel most!

Rólunk >

✉ info@szallasmester.com

© 2020-2022 SzállásMester