Szállás gyöngyszemek, kézzel válogatva, csak neked!

Bonvital Hotel Hévíz

A felnőttek nyugalmáért

Milyen a megjelenése?

Nagyon szép, igényes megjelenésű és modern szálloda. Egy igazi “egyéniség” hiszen nagyon egyedi, különleges stílusa van és nagyon pozitív hangulatot áraszt magából.
A bútorok és a berendezések nagyon jó állapotúak és nagyfokú tisztaság uralkodik mindenhol. Wellness részlege áll leejtően gyönyörű, már-már futurisztikus hatású. 

Jó helyen van?

A Bonvital Hotel elhelyezkedése egyszerűen tökéletes. Hévíz centrumában, de mégis csendes helyen található. A Hévízi-tó pedig mindössze 2-3 perc kényelmes sétával elérhető. Jobb helyen nem is lehetne. 🙂

Milyenek a szolgáltatások?

A hotel személyzete rendkívül udvarias és segítőkész. Mindenki nagyon kedves és szimpatikus volt és ez nagyban segítette az ellazulásunkat. A felszereltség nagyon jó, minden megtalálható, amire csak szükség lehet. Kiemelnénk, hogy a nagyon kényelmes ágynak köszönhetően, nagyon pihentetően tudtunk aludni, ez nekünk mindig egy nagy pozitívum. A wellness részleg pedig valami fenomenális, elképesztően szép és fantasztikus élményekkel szolgál. Az igénybe vehető legkülönfélébb kezelések és masszázsok szintén első osztályúak. A szaunavilág is messze átlagon felüli. A szálloda felnőttbarát, így 14 éves kor alatt nem fogad vendéget, ennek köszönhetően jóval nagyobb a nyugalom, viszont kutyust vagy macsekot viszont némi felár ellenében magunkkal hozhatunk. 

Milyenek az ételek?

Egyértelműen azon szállások közé soroljuk a Bonvitalt, ahová már csak az ételek miatt is visszavágyunk. Nagyon finomak voltak, mennyiségre és változatosságra is nagyon ügyeltek.
A koktélok isteniek, érdemes kipróbálni őket. Véleményünk szerint magasabb kategóriájú szállodákat megszégyenítő ízvilággal és kínálattal rendelkeznek. 

Hévíz-szállás-bonvital-wellness-felnőttbarát-hotel

9.5 /10 Véleményünk

A Bonvital Hotel egy nagyon erős versenyző a hévízi hotelek között. Lehengerlően jó dizájnjával azonnal leveszi az embert a lábáról. A wellness részlege szintén nagyon szép és határozott pozitívumot jelentett, hogy felnőttbarát a szálloda, hiszen az átlagosnál jóval nagyobb csendben és nyugalomban volt lehetőségünk élvezni a pihenésünket. A gyerekzajnak, ugrálásnak és fröcskölésnek itt nyoma sem volt. Kiváló konyhájuknak köszönhetően pedig az ízlelőbimbóink is teljesen el voltak kényeztetve. Az meg, hogy néhány percre van a tófürdő már csak a hab a tortán, merthogy annyira jól elvoltunk a szállodán belül, hogy kimozdulni nem is nagyon volt igényünk. Szerintünk egy igazi csalódásmentes szálláshely, nyugodt szívvel ajánljuk mindenkinek! 

Nézd meg a jelenleg még elérhető szobákat!

Megosztás
Ne maradj le a legújabb akciókról!
Hírlevelünkben értesítünk téged, iratkozz fel most!

Rólunk >

✉ info@szallasmester.com

© 2020-2022 SzállásMester