Szállás gyöngyszemek, kézzel válogatva, csak neked!

Ensana Thermal Aqua Hévíz

Egy igazi csúcskategóriás wellness szálloda

Milyen a megjelenése?

Modern stílusvilág elképesztően gyönyörű kivitelezésben. Minden újszerű állapotban, mintha csak mi lennénk az első vendégek. 🙂 Egyfajta nyugodt és elegáns hangulatot áraszt magából az egész szálloda, aminek köszönhetően egyből kellemesen éreztük magunkat. A szobák tiszták és főleg a felsőbb emeletekről nagyon szép kilátás nyílik a környező tájra.

Jó helyen van?

Az Ensana Hotel mindenhez nagyon közel és nagyon szép környezetben helyezkedik el. A Hévízi-tó bejárata pedig kevesebb, mint 10 perces sétával elérhető, tehát maximális kényelemben és könnyedén felfedezhetjük Hévíz látnivalóit. 

Milyenek a szolgáltatások?

Az elsőosztályú kényeztetést gyógyvizes medencék, nagyméretű wellness részleg, jól felszerelt fitneszközpont és számtalan gyógykezelés és szolgáltatás biztosítja. Amíg a szülők élvezik a gondtalan kikapcsolódást, addig a gyermekeket élménydús programokkal szórakoztatják a játszóházban, ahol az animátorok nagy odaadással és szeretettel játszanak velük. A személyzet  egészére elmondható, hogy barátságosak és mosolygósak. Még a Hévízi-tóhoz sem feltétlenül kell lemenni, hiszen több belső medence a tó vizével van feltöltve, így a szállodán belül élvezhetjük ki minden előnyét a híres gyógyvíznek, ami szerintünk elképesztően jó megoldás. 

Milyenek az ételek?

Minden igény kielégítő all inclusive ellátás. Az étterem pedig szemet gyönyörködtetően elegáns és szép. Az ételek rendkívül ízletesek és az italok is nagyon finomak. Megjegyezném, hogy az itt eltöltött 6 napunk alatt egyszer nem ettünk két egyforma ételt, tehát a változatosságra szintén nagyon ügyelnek. A felszolgálás maximálisan a helyén volt, a pincérek folyamatosan figyelték a vendégek igényeit. Hogyan lehet ezt még fokozni? Esetleg isteni finom sütikkel vagy netalántán hangulatos élőzenés vacsorákkal?
Itt mindkettő adott volt. 😉

Hévíz-szállás-Ensana-Thermal-Aqua-hotel-étterem

10 /10 Véleményünk

Az Ensana Thermal Aqua Hévíz örökre egy pozitív emlék marad számunkra. Nagyon reméljük, hogy a jövőben még lesz alkalmunk visszatérni, hiszen felejthetetlen az itt eltöltött idő. Egy igazi élmény volt az elejétől a végéig. Gyönyörű szálloda nagyon szép környezetben, a rendelkezésre álló szolgáltatásokat pedig még felsorolni is hosszú lenne. Számos szálláshelyen jártunk már az országban és bátran kijelenthetjük, hogy ez a gyöngyszem nem csak Hévízen, hanem országosan is a legjobbak között van.

Tekintsd meg most az elérhető szobákat, ha Te is szeretnél világszínvonalú pihenésben részesülni! Itt mindenből garantáltan a legjobbat kapod!

Megosztás
Ne maradj le a legújabb akciókról!
Hírlevelünkben értesítünk téged, iratkozz fel most!

Rólunk >

✉ info@szallasmester.com

© 2020-2022 SzállásMester