Szállás gyöngyszemek, kézzel válogatva, csak neked!

Lotus Therme Hotel & Spa

Világszínvonal Hévízen

Milyen a megjelenése?

A szálloda szépségét képekkel nem is lehet igazán visszaadni, élőben varázsol el igazán. Környezete igazi luxusérzetet biztosít az ide érkező vendégeknek. A hozzá tartozó park hatalmas és nagyon szépen gondozott. Az esténként kivilágított sétálóutak nagyon hangulatosak, a külső körmedence pedig egyszerűen zseniális. A szobák kellően tágasak és nagyon tiszták, illetve nagyon szép kilátás nyílik belőlük a környező tájra. 🙂

Jó helyen van?

A Lotus Therme Hotel Kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik. Egy gyönyörű parkosított birtokon található, ahol a csend és nyugalom uralkodik és csak madárcsicsergést lehet hallani. A város mégis könnyen elérhető, hiszen kiépített gyalogút vezet a központba és a Hévízi-tóhoz egyaránt. Kényelmes tempóban kb negyed óra alatt átsétálhatunk a tóhoz, autóval pedig néhány perc alatt megtehető a távolság.

Milyenek a szolgáltatások?

A wellness részleg, mint ahogy az egész szálloda igazi luxus pihenést biztosít a vendégei számára és kellően nagyméretű ahhoz, hogy teltház esetén se legyen túlzsúfolt. Gyógyvizes medencéjük pedig közvetlenül a Hévízi-tóból kapja a gyógyvizet. Változatos és színvonalas szolgáltatások sora vehető igénybe, ha az aktív kikapcsolódást szereti valaki annak szuper hír, hogy modern és jól felszerelt fitneszterem áll rendelkezésre, illetve a napi rendszerességű vízi és teremtorna programok mellett a jógázás megannyi formáját is élvezheti. Kültéren pedig lehet teniszezni, illetve lovaglási lehetőség is van a hotel közvetlen szomszédságában. A hölgyek legnagyobb örömére a szállodának van saját szépségszalonja és fodrászata. A személyzetet ugyancsak nagy elismerés illeti, hiszen minden elvárást felülmúlóan segítőkészek, kedvesek és barátságosak voltak. Igazi profizmus jellemezte a munkájukat.

Milyenek az ételek?

Bizony szükségünk is lehet a szálloda fitnesztermére, hiszen az ételek olyannyira finomak, hogy mértékkel enni nem kis kihívás, sokszor engedtünk a csábításnak és egy picit túlettük magunkat. Igazi gasztronómiai élmény volt minden étkezés. 🙂 A reggelik bőségesek. A vacsorákon pedig ínyencebbnél ínyencebb ételek közül lehet válogatni, ami nagyon tetszett még, hogy minden este hangulatos élőzene szólt az étkezések alatt. A bárban kapható koktélok szintén isteni finomak voltak. 

Hévíz-szállás-Lotus-Therme-Hotel-Spa

9.7 /10 Véleményünk

A Lotus Therme Hotelt a kedves és profi személyzete, valamint a nyugodt, gyönyörű környezet és mindaz a luxus, amit kínál tette igazán emlékezetessé számunkra. Az ételek annyira finomak voltak, hogy azóta is hiányoznak. A hévízi hotelek és vendéglátás egyébként is átlagon felüliek, de a Lotus minden előzetes tapasztalatainkat és elvárásainkat túlszárnyalta. Egy rossz szót nem tudunk mondani, minden nagyon ott volt a helyén, ha lesz rá alkalmunk, akkor még mindenképpen szeretnénk ide visszatérni, ugyanis visszavágyunk!

Ha Te is világszínvonalú luxusra vágysz, akkor tekintsd meg most a szabad szobákat! 

Megosztás
Ne maradj le a legújabb akciókról!
Hírlevelünkben értesítünk téged, iratkozz fel most!

Rólunk >

✉ info@szallasmester.com

© 2020-2022 SzállásMester