Szállás gyöngyszemek, kézzel válogatva, csak neked!

Nexus Apartman Hévíz

Tágas és légkondícionált apartmanok

Bemutatás

Nagyméretű, akár 95m2-es gyönyörű apartmanjaink 2-6 személyesek, a ház maximális kapacitása 28 fő. A ideális családok, barátok, párok és nagyobb létszámú társaságok számára. Képzeljen el egy gyönyörű helyet, ahol harapni lehet a friss levegőt, ahol a levegőnek illata van, ahol valódi pihenés és feltöltődés várja! Ez a hely Hévíz, ahol Ön is kiszakadhat pár napra a mindennapok rohanásából, és visszatérhet egy kicsit önmagához. A pihenése minden pillanatát átjárja az az atmoszféra, amit a 4600 fős városka nyújt. Minden évszakban csodálatos és tökéletes kikapcsolódás helyszíne.
Budapesttől 2 óra autóútra a Balatontól 6 km-re található. Rengeteg élményre és kikapcsolódásra ad lehetőséget.

Forrás: Szállás.hu

Elhelyezkedés

Szolgáltatások & felszereltség

Érkezésünkkor pezsgővel fogadtak minket, a gyerekeket pedig cukorkával. A szállásadó nagyon kedves és barátságos és annak ellenére, hogy már sokadszor jártunk Hévízen, nagyon jó tippeket tudott mondani, hogy mit érdemes megnézni a környéken.
Nagyon tetszettek a nagyméretű, világos és jól berendezett szobák. Sokkal szebb az összkép, mint a képeken.
A felszereltségre egyáltalán nem lehet panasz, minden van amire egy apartmanban csak szükség lehet, ráadásul a berendezések nagyon modernek és új állapotúak. A nagyméretű síkképernyős tv és a remek kapszulás kávéfőző, amelyhez rengeteg kapszula járt egyaránt kiemelkedőek voltak.

9.4 /10 Értékelésünk

A Nexus Apartman Hévíz egy minden igényt kielégítő hévízi szállás.
A segítőkész házigazda és a korszerű berendezések nagyban hozzájárultak a gondtalan pihenéshez. 

Ha szereted a nagyméretű és színvonalas szobákat, akkor itt biztosan megkapod. Nézd meg gyorsan, hogy van-e még szabad helyük számodra! 🙂

Megosztás
Ne maradj le a legújabb akciókról!
Hírlevelünkben értesítünk téged, iratkozz fel most!

Rólunk >

✉ info@szallasmester.com

© 2020-2022 SzállásMester