Szállás gyöngyszemek, kézzel válogatva, csak neked!

Palace Hotel Hévíz

Elegáns megjelenés és remek konyha

9 /10 Stílus és megjenelés

Letisztultság és klasszikus stílus jellemzi a szállodát. Ugyanakkor egyes egységei modern stílusvilágúak, ilyen például a wellnessközpont, de nagyon ügyesen ötvözték a két formavilágot és a két stílus nagyon finoman olvad egymásba. A hotelben mindenhol nagyfokú tisztaság és rendezettség uralkodik. A szobák tágasak és igényes bútorokkal szereltek.

10 /10 Elhelyezkedés

Elhelyezkedése abszolút tökéletes. Minden nagyon közel, sétatávolságon belül található. Autóba pedig csak távozáskor kellett ülnünk, pedig megnéztünk minden látnivalót Hévízen. A szállástól nagyon szép és hangulatos sétálóutcák vezetnek a hévízi tóig, ahová egy nagyjából 10 perces kényelmes sétával el lehet jutni.

8 /10 Szolgáltatások & felszereltség

Nagyon kedves személyzet leste minden kívánságunkat, ami mindenképpen hozzáadott az élményhez. A szoba jól felszerelt és komfortos, az ágy pedig rendkívül kényelmes volt.
A matracot legszívesebben hazavittem volna magammal. 🙂
A wellness részleg kisebb a megszokottnál, de ennek ellenére sem volt zsúfolt és kellemes időtöltést nyújtott számunkra minden alkalommal. A szaunavilág különösen tetszett, egyértelműen jobb volt az átlagosnál.

9 /10 Ételek & italok

A szálloda konyhája nagyon jó. Az életek frissek, finomak és nagy választékból lehet válogatni, így mindenki megtalálhatja a kedvére való ételt.  A pincérek kedvesek és nagyon fürgén dolgoznak, rendeléseinket gyorsan kihozták. 

Hévíz-szállás-Palace-hotel

9 /10 Összegzés

A Palace Hotel Hévíz kiemelkedő kényelmet biztosít vendégei számára. Finom ételek, remek elhelyezkedés, tisztaság, nagy méretű szobák, amelyek nagyon kényelmes ágyakkal vannak felszerelve. Mi kellhet még? Szerintünk minden nagyon rendben van ezzel a csodás hévízi szállással. 

Ha központi és minőségi szálláshelyet keresel Hévízen, akkor foglalj magadnak itt egy szobát, biztosan nem fogsz csalódni!

Megosztás
Ne maradj le a legújabb akciókról!
Hírlevelünkben értesítünk téged, iratkozz fel most!

Rólunk >

✉ info@szallasmester.com

© 2020-2022 SzállásMester