Szállás gyöngyszemek, kézzel válogatva, csak neked!

Palace Hotel Hévíz

Elegáns megjelenés és remek konyha

Milyen a megjelenése?

Letisztultság és klasszikus megjelenés jellemzi a szállodát, illetve egyes egységei modern stílusvilágúak, ilyen például a wellnessközpont. Nagyon ügyesen ötvözték a két formavilágot és a két stílus nagyon finoman olvad egymásba. A hotelben mindenhol nagyfokú tisztaság és rendezettség uralkodik. A szobák tágasak és igényes bútorokkal vannak berendezve. Az összhatás nagyon kellemes. 

Jó helyen van?

A Palace Hotel elhelyezkedése abszolút tökéletes. Minden nagyon közel, sétatávolságon belül található. Autóba pedig csak távozáskor kellett ülnünk, pedig megnéztünk minden látnivalót Hévízen. A szállodától nagyon szép és hangulatos sétálóutcák vezetnek a Hévízi-tóig, ahová egy nagyjából 10 perces kényelmes sétával el lehet jutni.

Milyenek a szolgáltatások?

Nagyon kedves személyzet leste minden kívánságunkat, ami mindenképpen megalapozta a jó hangulatot, hiszen fontosnak érezhettük magunkat. A szoba jól felszerelt és komfortos, az ágy pedig rendkívül kényelmes volt, így igazán pihentetően tudtunk aludni. A matracot legszívesebben hazavittük volna magunkkal. 🙂 Gyerkőcökkel érkezőknek pedig jó hír, hogy egy jól felszerelt játszóház is van a hotelben. A wellness részleg ugyan egy picit kisebb a megszokottnál, de ennek ellenére sem volt zsúfolt és minden alkalommal kellemes időtöltést nyújtott számunkra. A szaunavilág különösen tetszett és egyértelműen jobb volt az átlagosnál. Profi gyógyszálloda lévén gyógyászati kezelések hosszú sorát lehet igénybe venni, mi a gyógymasszást és az iszappakolást próbáltuk és mindkét kezelésen profi szakmaisággal találkoztunk. Ha pedig úgy tartja kedvünk, akkor a szálloda saját szépségszalonjában szépülhetünk, ahol van fodrászat, kozmetika és a hagyományos manikűr/pedikűr mellett még gyógypedikűr is igénybe vehető.

Milyenek az ételek?

A konyhájuk nagyon jó. Az életek frissek, finomak és nagy választékkal rendelkező büféasztalról lehet válogatni, így mindenki megtalálhatja a fogára való ételt. Valamint nagyon tetszett, hogy kipróbálhattuk Zala megye gasztronómiáját, hiszen a kínálatban általában voltak kimondottan zalai fogások is. A pincérek pedig mindig nagyon kedvesek voltak és nagyon fürgén dolgoztak, rendeléseinket gyorsan kihozták. 

Hévíz-szállás-Palace-hotel

9.4 /10 Véleményünk

A Palace Hotel Hévíz kiemelkedő kényelmet és kikapcsolódást biztosít a vendégei számára. Finom ételekkel, remek elhelyezkedéssel, tisztasággal, nagyméretű szobákkal és lehetőségek hosszú sorával kényezteti és gyógyítja a vendégeit testben és lélekben egyaránt. Mi kellhet még? Szerintünk itt minden adott a kellemes pihenéshez és feltöltődéshez. Nagyon jól éreztük magunkat és a jövőben még biztosan visszatérünk. Bátran ajánljuk mindenkinek!

Nézd meg most az elérhető szobákat!

Megosztás
Ne maradj le a legújabb akciókról!
Hírlevelünkben értesítünk téged, iratkozz fel most!

Rólunk >

✉ info@szallasmester.com

© 2020-2022 SzállásMester