Szállás gyöngyszemek, kézzel válogatva, csak neked!

Suzanna Apartman Hévíz

Otthonos és modern

Bemutatás

Hévíz belvárosához közel, de mégis csendes helyen található a Suzanna apartman. A felújított, új bútorokkal berendezett lakás tágas és világos, ideális pihenést biztosít az ide érkező vendégek számára. Az 55m2 alapterületű lakásban 4 főt tudunk kényelmesen elszállásolni (2főt francia ágyon illetve 2 főt kihúzható kanapén). A jól felszerelt lakásban természetesen az ingyenes wifi biztosított, illetve házi kedvencek igény esetén elszállásolhatók. A lakáshoz erkély és zárt parkoló is tartozik. Az apartman nem dohányzó.

Forrás: Szállás.hu

Elhelyezkedés

Csendes, nyugodt és árnyékos helyen, de mégis minden nevezetességhez közel helyezkedik el. Környezete nagyon kellemes és több bolt is található a környéken.

Szolgáltatások & felszereltség

Érkezéskor pezsgő és csokoládé fogadott minket az asztalon. A szoba pedig nagyon tágas és hangulatos. A képek maximálisan visszaadják a valóságot. Az apartman felszereltsége pedig nagyon a helyén van, ráadásul a fogyóeszközökből is bőséges mennyiséget biztosítanak. Összességében nagyon otthonosan éreztük magunkat, hála a modern berendezéseknek és a kényelemnek.

9.8 /10 Értékelésünk

A Suzanna Apartmanról csak jókat tudunk mondani. Próbáltunk kritikát megfogalmazni, de nem tudtunk előállni semmilyen ötlettel. Egyszóval minden tökéletes volt. Nyugodt szívvel ajánljuk mindenkinek ezt a remek hévízi szállást!

Te is megérdemled a felhőtlen pihenést! Foglalj magadnak egy szobát és élvezd az önfeledt kikapcsolódást most! 🙂

Megosztás
Ne maradj le a legújabb akciókról!
Hírlevelünkben értesítünk téged, iratkozz fel most!

Rólunk >

✉ info@szallasmester.com

© 2020-2022 SzállásMester