Szállás gyöngyszemek, kézzel válogatva, csak neked!

Calimbra Hotel Miskolctapolca

A pihenni vágyók gyöngyszeme

Milyen a megjelenése?

A Calimbra Miskolctapolca egyik gyöngyszeme. Nagyon stílusos és ízléses külső és belső dizájn jellemzi. A szobái szintén nagyon szépek és mint az egész hotelben bennük is patyolat tisztaság uralkodik. Berendezései és a bútorzata egyaránt nagyon jó állapotban vannak, ebből szintén az igényesség látszik. Hamar észrevettük, hogy a szálloda atmoszférája kellemesen nyugtató hatással van ránk és már az első napon éreztük, hogy igazán pihentető napokban lesz részünk. Úgy is lett! 🙂

Jó helyen van?

Bár a hotelből nem sokat mozdultunk ki a remek wellness és a jó szolgáltatások miatt, de rettentően tetszett az a csendes és nyugodt környezet, amelyben elhelyezkedett.
A felső emeleti szobánkból a kilátás egyszerűen pazar volt. 🙂 A miskolctapolcai barlangfürdő és a helyi sétálópark is nagyon közel volt a szállodához. Nagyméretű parkolója pedig a parkolást tette kényelmessé. 😉

Milyenek a szolgáltatások?

Kezdenénk azzal, hogy rendkívül barátságos fogadtatásban volt részünk, a szálloda személyzete mindvégig úgy állt hozzánk, hogy úgy éreztük fontosak vagyunk és hogy mi vagyunk az elsők. A szobánk kellően tágas és komfortos volt, az ágy pedig minőségi matraccal rendelkezett, így nagyon pihentetően tudtunk aludni. Az igénybe vehető masszázsokból a relaxálót és a frissítőt próbáltuk ki és mindkettő nagyon jól esett. A frissítő hetekre rendbe tette a fájós derekamat, ha közelebb laknánk, akkor erre a kezelésre biztosan rendszeresen visszajárnék. Maga a wellness részleg, a szaunák és a medencék szintén kiválóak és kellemes kikapcsolódást nyújtanak. Balszerencsénk volt, mert tartózkodásunk alatt körülbelül másfél napig hűvös és esős idő volt, de a jó wellnessnek köszönhetően nem igazán éreztük a hátrányát. A szaunák is kiválóak és ajánljuk mindenkinek, hogy vegyen részt a rendszeres szauna szeánszok valamelyikén, igazán nagy élmény!

Milyenek az ételek?

Az éttermi rész nagyon elegáns és hangulatos, így már maga az asztalfoglalás is egy pozitív élmény volt. A pincérek profik és minden kívánságunkat gyorsan teljesítették. A reggelik, ahogy a vacsorák bőségesek és finomak, illetve kérésre hoznak olyan ételt asztalhoz, ami éppen nincs kínálaton. 😉 Kiemelnénk még a messze átlagon felüli minőségű, friss és finom pékárukat. A gyerekekre szintén gondolnak, a kínálatban mindig volt olyan étel, amit a gyerkőcök is szívesen megesznek. A tálalást ugyancsak dicséret illette, nagyon szép és ízléses módon szolgálták fel különféle fogásokat. 

Miskolc-szállás-hotel-calimbra-wellness

9.4 /10 Véleményünk

A Calimbra Hotel egyértelműen azok között a miskolctapolcai szállások között van, amelyekbe visszavágyunk és bármikor szívesen visszatérnénk. A stresszes hétköznapok és az itt eltöltött idő között nem is lehetne élesebb az a bizonyos kontraszt. Gyönyörű szálloda csodás környezetben, a kiszolgálás és a szolgáltatások színvonalát szintén csak dicsérni tudjuk. Bátran ajánljuk mindazoknak, akik minőségi és felhőtlen kikapcsolódásra vágynak!

Ha nem szeretnéd megkockáztatni, hogy egy rosszul választott szállás elrontsa a várva várt pihenésed, akkor menj biztosra és foglalj a Calimbrába!

Megosztás
Ne maradj le a legújabb akciókról!
Hírlevelünkben értesítünk téged, iratkozz fel most!

Rólunk >

✉ info@szallasmester.com

© 2020-2022 SzállásMester