Szállás gyöngyszemek, kézzel válogatva, csak neked!

Baobab Suites Siófok

A stílusos pihenés

Milyen a megjelenése?

Az egyik legújabb felsőkategóriás siófoki szálloda, 2019 augusztusában nyitotta meg kapuit a vendégek előtt. Mi novemberben szálltunk meg, de annyira új állapotú volt minden, hogy még a levegőben is érezni lehetett azt a tipikus új bútorillatot. 🙂 Stílusa egyébként meglehetősen egyedi és exkluzív, nagyon szép és modern. Nagyfokú tisztaság uralkodik az egész hotelben. A szobák tágasak és nagyon kényelmesek.

Jó helyen van?

A Baobab Suites Siófok legnevesebb strandjától néhány percnyi sétára, nagyon szép és nyugalmas környezetben helyezkedik el. De nem csak a Balaton van ennyire közel, hanem lényegében szinte minden siófoki látnivaló kényelmesen elérhető gyalog is. Illetve nagy pozitívum az is, hogy a szállodánál ingyenes a parkolás.

Milyenek a szolgáltatások?

Nem kimondottan egy wellness hotel, ezért meg is lepődtünk, hogy a legtöbb jóval nagyobb wellness részleggel rendelkező hotelben sem tudunk ennyire jól kikapcsolódni, mint itt.
A személyzet nagyon kedves, érkezéskor pezsgővel fogadtak, távozáskor pedig még egy kis ajándékot is kaptunk. Tartózkodásunk teljes ideje alatt úgy éreztük, hogy itt valóban fontosak vagyunk. 🙂 A szobák csodálatosak és nagyon jól felszereltek, mi pezsgőfürdővel rendelkezőt foglaltunk és minden fillérjét maximálisan megérte, mert ki se kellett mozdulnunk a szobánkból, hogy ki tudjunk kapcsolódni. Az ágy is valami fantasztikusan kényelmes volt, nagyon pihentető volt benne az alvás. Napközben pedig, ha kint rossz az idő vagy csak szimplán nincs kedvünk kimozdulni, akkor a szálloda beltéri élményelemekkel rendelkező medencéje nagyszerű kikapcsolódási lehetőséget tud nyújtani.

Milyenek az ételek?

Az ellátás és kiszolgálás színvonala egyértelműen elsőrangú. Az ételek és italok mind nagyon finomak. A választékra sem lehetett panaszunk, mindenki megtalálta a saját ízlésének megfelelő ételt. A péksütemények pedig annyira jók voltak, hogy biztosak voltunk benne, hogy helyben sütik őket. 🙂 Teljesen egyedülálló módon a szállodán belül található egy Cafe Frei kávézó, ahol isteni finom kávékat tudtunk inni a lehető legnagyobb kényelemben. 

Balaton-Siófok-szállás-Hotel-Baobab-Suites-Wellness

9.5 /10 Véleményünk

A Baobab Suites egy igazi gyöngyszem a balatoni és a siófoki szállodák között egyaránt. Egy olyan szálloda, ahol még nagyon is igaz, hogy a vendég a legfontosabb. Az itt eltöltött idő alatt az átlagosnál jóval jobban feltudtunk töltődni és élveztük minden percét. A személyzet mindent megtett, hogy elégedettek legyünk, a mai világban ritkán tapasztalható szakmai profizmust volt alkalmunk megtapasztalni. A szobaárak ugyan nem olcsóak, de a kapott színvonalnak teljes mértékben megfelelőek. A Baobab Suites nem csak helyi, de országos szinten is felveszi a legjobbakkal a kesztyűt! Szívből ajánljuk bárkinek ezt az első osztályú siófoki szálláshelyet!

Ha prémium kategóriás kikapcsolódásra vágysz, akkor ebben a szállodában biztosan nem fogsz csalódni!

Megosztás
Ne maradj le a legújabb akciókról!
Hírlevelünkben értesítünk téged, iratkozz fel most!

Rólunk >

✉ info@szallasmester.com

© 2020-2022 SzállásMester