Szállás gyöngyszemek, kézzel válogatva, csak neked!

Sungarden Siófok

Modern stílus és finom ételek

Milyen a megjelenése?

A hotel szobái meglehetősen tágasak és tiszták, minden nagyon rendezett. 2021-ben alaposan felújították a szállodát, így a régi retró stílus már csak a múlté. Nagyon modern és letisztult megjelenése lett. Dicséret illeti a tervezőt, hiszen hihetetlen szépérzékkel rendelkezik. Látszik, hogy a vezetőség foglalkozik a szállodával és hogy fontosak a vendégek. Ritkán látunk ennyire szépen elvégzett felújítást.

Jó helyen van?

A Sungarden Hotel Siófok legnevesebb strandjától néhány percnyi sétára helyezkedik el. Gyalog is játszi könnyedséggel elérhető minden. Aki nem autóval, hanem vonattal érkezik, annak jó hír, hogy a siófoki vasútállomás is nagyon közel van. Kicsit aggódtunk, hogy a vasút közelsége miatt zajos lesz a szoba, de számunkra egyáltalán nem volt zavaró, szerencsére nagyon jó az ablakok hangszigetelése.  

Milyenek a szolgáltatások?

A személyzet tagjai mindvégig segítőkészek és mosolygósak voltak velünk, illetve nagyon profin kezeltek minden helyzetet. A hotel rendelkezik egy kisebb, de kellemes és gyönyörű wellness részleggel, ami teltház esetén sajnos eléggé túlzsúfolt tud lenni, de a Balatont jól kitudja azért egészíteni. Szaunából például többfajta is van és merülődézsa is rendelkezésre áll. A wellness részleg nyitva tartása egyébként átlagon felüli, ugyanis 22 óráig nyitva van, így bőven van időnk kikapcsolódni és az esték is tartalmasan eltölthetök.
A szobák tágasak és jól felszereltek és általában véve az egész szállodáról elmondható, hogy minden újszerű állapotú és minőségiek a berendezések és a bútorok is. Ami viszont a legjobban kiemelésre méltó, hogy nagyon családközpontúak, babával érkezőknek jóformán minden szükséges eszközt biztosítanak és jól láthatóan a nagyobb gyerkőcök szórakoztatását is nagyon jól megoldják.

Milyenek az ételek?

Egyértelműen a gasztronómiában nyújtotta a legnagyobb élményt a szálloda. Nagyon finom ételek voltak reggeliknél és vacsoráknál egyaránt. A felszolgálók nagyon gyorsan dolgoztak, minden rendelésünket hamar felvették és azonnal teljesítették. A svédasztalt sem hagyták leürülni, mindig bőséges mennyiségben álltak rendelkezésre a különféle ínycsiklandó fogások. Az étkezések tehát nagy élmények voltak, bár sokszor túlettük magunkat, amit aztán mindig ráfogtunk a finom ételekre. 😀 A vegánokra és a gyerekekre is gondoltak, nekik is volt miből választaniuk. 

Balaton-Siofok-szallas-Hotel-Sungarden-Wellness

9.2 /10 Véleményünk

A Sungarden Hotel egy tökéletes példája annak, amikor egy szálloda folyamatosan arra törekszik, hogy egyre jobb és tökéletesebb szolgáltatást tudjon nyújtani a vendégei számára. Pároknak és családoknak egyaránt ideális választás. Központi elhelyezkedése problémamentessé teszi a közlekedést. Aki pedig szereti a hasát, az itt biztosan el lesz kényeztetve. Nekünk bearanyozta a nyaralásunkat, hogy ilyen finom és szépen tálalt ételeket tudtunk enni minden nap. Az ár-érték arányt tekintve szintén nagyon erős versenyző a Sungarden. Nagyon jól éreztük magunkat, a jövőben még biztosan visszatérünk!

Tekintsd meg most az elérhető szobákat!

Megosztás
Ne maradj le a legújabb akciókról!
Hírlevelünkben értesítünk téged, iratkozz fel most!

Rólunk >

✉ info@szallasmester.com

© 2020-2022 SzállásMester