Szállás gyöngyszemek, kézzel válogatva, csak neked!

Hotel Auris Szeged

Ki a legszebb e vidéken?

Milyen a megjelenése?

Az egyik legszebb szálloda, amelyben valaha jártunk. Stílusvilága teljesen modern, a berendezések és a bútorok mind új állapotúak. A szobák kényelmesek és tágasak, valamint nagyon tiszták. Ez kellemes meglepetés volt, ugyanis ebben az árkategóriában és még a jóval drágább hotelekben is sokszor ideje múlt retro stílussal és leharcolt berendezésekkel találkozunk. Részünkről így 11 pont a 10-es skálán. 🙂

Jó helyen van?

A Hotel Auris a belvárosában mondhatni Szeged szívében kitűnő helyen helyezkedik el. A Dóm és a Hősök kapuja nagyon közel vannak, illetve villamossal a látnivalók közül bármelyiket könnyedén elértük és bár a közeli villamos nagy pozitívum volt számunkra, de egyben ez az egyetlen negatívuma a szálloda elhelyezkedésének, ugyanis az utcafrontra néző szobákba azért bizony behallatszik a villamos által keltet zaj. Természetesen nem zavaró mértékben, de aki nagyon érzékeny a legkisebb zajra is, annak érdemes lehet úgy szobát foglalnia, hogy az ne az utcafrontra nézzen.

Milyenek a szolgáltatások?

Wellness szolgáltatásai ugyan alapfokúak, de a szaunák és a kültéri medence nagyon jó kikapcsolódást nyújtottak. A medence melletti terasz is nagyszerű volt és lehet élni egy úgynevezett privát szaunázási lehetőséggel is, amikor csak te és a társaságod lehet a szaunában, mi ezt nagyra értékeltük, hiszen nagyon szeretünk kettesben szaunázni. A jó hangulathoz és a légkörhöz pedig a személyzet közvetlensége és kedvessége ugyancsak nagyban hozzájárult. A hotelben kölcsönözhető kerékpár, mi ezzel nem éltünk, de sok vendég örömmel fogadta a lehetőséget. A szobák és az általános felszereltség amúgy nagyon rendben van, semmiben sem szenvedtünk hiányt, minden rendelkezésünkre állt, amire szükségünk volt.

Milyenek az ételek?

Svédasztalos reggelis ellátás kérhető, nem is akármilyen! 🙂 Minden nap bőséges mennyiségben voltak kikészítve a minőségi, finom és friss ételek. Három napos tartózkodásunk alatt a változatosságra se lehetett a legkisebb panaszunk sem.
A napjainkat nagyon jó volt egy finom reggelivel indítani a szálloda hangulatos éttermében. A hétköznapjainkban a nagy rohanás mellett sajnos ritkán van idő nyugodtan elfogyasztani a reggelit, úgyhogy hiányzott is ez az életérzés! 🙂 

Szeged-szállás-hotel-Auris-wellness

9.5 /10 Véleményünk

A Hotel Auris egy hihetetlenül szép és nagyfokú ízlésességgel berendezett hotel Szeged belvárosában. Kellemes és emlékezetesen jó napokat töltöttünk itt. A wellness szolgáltatásai korlátozottak, azoknak akik kimondottan wellness hotelt keresnek minden bizonnyal nem a legideálisabb választás. Viszont általános célokra és városnézésre abszolút tökéletes bárki számára egy kis wellnessel megspékelve. Az ár-érték arányt figyelembe véve pedig egyértelműen dobogós helyezett a szegedi hotelek között.

Azoknak, akik igényes és szép környezetben való pihenésre vágynak azt javasoljuk, hogy ne habozzanak és nézzék meg a szálloda elérhető szobáit!

Megosztás
Ne maradj le a legújabb akciókról!
Hírlevelünkben értesítünk téged, iratkozz fel most!

Rólunk >

✉ info@szallasmester.com

© 2020-2022 SzállásMester