Szállás gyöngyszemek, kézzel válogatva, csak neked!

Partium Hotel Szeged

Kedvező áron magas színvonal

Milyen a megjelenése?

Nagyon szép régies stílussal és kellemes eleganciával rendelkezik. A hangulata is fantasztikusan jó. A berendezések és a bútorok újszerű állapotúak és látszik, hogy nagyon ügyelnek arra, hogy minden szép és jól karbantartott legyen.
A szobák is meglepően igényesek, ezen az árszinten nagyon nem ehhez vagyunk szokva! Ráadásul a fürdőszobák szintén nagyon szépek voltak. Ami még nagyon nagyon tetszett, az a nagyfokú tisztaság volt, még a nehezen takarítható és kevésbé szem előtt lévő helyeken is patyolat tisztaság uralkodott. Összességében egy otthonos és nyugodt légkörű hotelt képzeltejetek el, egy olyan helyet ahová jó érzéssel tér be az ember. 🙂

Jó helyen van?

A Partium Hotel a látnivalóktól és belvárosától szinte csak egy karnyújtásnyira helyezkedik el. Plusz pontot és jelentős könnyebbséget jelentett, hogy a központi fekvése ellenére a környező utcákban mindig egyszerű volt parkolóhelyet találni, illetve a vasútállomás is viszonylag közel található, így azoknak is maximálisan ideális választás, akik vonattal érkeznének. Egy nyugodt kis belvásori hotel, városnézésre tökéletes választás.

Milyenek a szolgáltatások?

Érdekes, hogy bár különösebben extra szolgáltatásokat nem nyújt a Partium Hotel, de amit nyújt, azt olyan jól teszi, hogy elégedettebbek voltunk, mint a legtöbb magasabb kategóriájú hotelben. A légkondi például számos jóval drágább szállással ellentétben tökéletesen és halkan működött. A wifi sem csak dísznek volt jó, hanem valóban gyors és teljesen használható internet hozzáférést kaptunk.
Említhetnénk még egy olyan egyszerű dolgot is, mint a mindenki által jól ismert és alig használt minibár, amit máshol többnyire mi is csak a saját italaink hűtésére használunk, de itt a meglepően jó árazásának köszönhetően nyugodt szívvel tudtunk fogyasztani az előre bekészített italokból is. A modern és nagyméretű tv pedig már csak hab volt a tortán. 
Nem hagyhatjuk dicséret nélkül a személyzetet sem, akik mind rendkívül előzékenyek és udvarisak voltak velünk, amit ezúton is nagyon köszönünk nekik! 🙂 

Milyenek az ételek?

A hotel a vendégei számára reggelis ellátást biztosít, amit az alap szobaárak már tartalmaznak és külön fizetni nem kell érte. A reggelik amúgy nagyon finomak voltak és a választék is maximálisan rendben volt. Vessetek csak egy pillantást a lenti képre, amin jól látszik, hogy hányféle sajt közül lehet válogatni! 🙂 
Folyamatosan újratöltöttek mindent, így attól sem kellett félnünk, hogy valamelyik étel elfogy a kínálatból. A jó reggeliknek köszönhetően pedig minden nap jókedvűen kezdtük a napot. 

Szeged-szállás-Hotel-Partium

9.6 /10 Véleményünk

A Partium Hotel egy verhetetlen ár-érték aránnyal rendelkező szállás Szegeden. Aki jó áron keres nyugalmas, minőségi és a belvároshoz közeli hotelt, annak nem is tudnánk ideálisabbat ajánlani. Igazán kivételes az, hogy ebben az árkategóriában semmiben sem kellett csalódnunk vagy hiányt szenvednünk. Nagyon jól éreztük magunkat, példás vendéglátásban volt részünk. A gondtalan pihenés és Szeged felhőtlen megismerése itt garantált. Pároknak és családoknak egyaránt bátran ajánljuk!

Kedvező árfekvésű szegedi szállást keresel kompromisszumok nélkül? Akkor nézd meg a Partium Hotel árait és szabad szobáit!

Megosztás
Ne maradj le a legújabb akciókról!
Hírlevelünkben értesítünk téged, iratkozz fel most!

Rólunk >

✉ info@szallasmester.com

© 2020-2022 SzállásMester