Szállás gyöngyszemek, kézzel válogatva, csak neked!

Science Hotel Szeged

Tudományokra hangolva

10 /10 Stílus és megjenelés

Rendkívül gyönyörű és párját ritkítóan egyedi szálloda. Stílusa nagyon jól illik Szeged városának tudományos életben betöltött szerepéhez. A közös helységekben és a szobákban ötletesen elhelyezett régi könyvek nagyon érdekes kontrasztban állnak a szálloda egyébként modern stílusával, de az összhatás bizony nagyon ott van a szeren. 🙂 Ami még nagyon tetszett, hogy a hotel légköre már a kezdetektől fogva nagyon családias és barátságos volt, így szinte rögtön otthon éreztük magunkat.
Akinek a tudományok egy kicsit is közel állnak szívéhez és szegedi szállást keres, az ki ne hagyja a Science hotelt, mert egy igazi élményről maradna le! 🙂

10 /10 Elhelyezkedés

Nehéz lenne Szeged megismeréséhez ideálisabb kiindulópontot találni, hiszen a belvárostól és a nevezetességektől mindössze néhány perces sétatávolságra helyezkedik el. Szerencsére ennek ellenére csendes és nem túl forgalmas a hotel környezete.
Az autóval érkezőknek pedig jó hír, hogy a szállodának van egy ugyan fizetős, de saját mélygarázsa is.

9 /10 Szolgáltatások & felszereltség

A személyzet nagyon profi, barátságos és segítőkész. A felmerülő kérdésekre és problémákra az átlagnál jóval gyorsabban és ügyesebben reagáltak. A hotel és a szobák általános felszereltsége szerintünk minden igényt kielégítő, mi legalábbis semmiben nem szenvedtünk hiányt. Igaz wellness nincs, de ezt már foglaláskor tudtuk és mivel várost nézni jöttünk, így nem is hiányzott.
Egy dolgot viszont mindenképpen muszáj kiemelnünk, ami meglepően sokban hozzájárult a pihenésünkhöz. Ez pedig nem más, mint a hihetetlenül kényelmes ágy, igazi prémium kategóriás matraccal volt felszerelve és egyszerűen imádtunk benne feküdni, az alvásunk is sokkal pihentetőbb volt ennek köszönhetően. 🙂

9 /10 Ételek & italok

Szállást foglalni ellátás nélkül és svédasztalos reggelivel lehet.
Mivel nagyon jókat hallottunk a reggelijükről, így semmiképpen sem akartunk lemaradni róla és reggelis ellátással foglalunk. 
Amit egy percig sem bántunk meg! Hiszen minden nap finom, friss és változatos ételek voltak kirakva széles választékban. Mindenki könnyen megtalálta a neki tetsző ételt. Az italok minősége is elsőosztályú volt, a gyümölcslevek például 100%-osak voltak és istenien finom volt a kávé is. 🙂

Szeged-szállás-hotel-Science

9.4 /10 Összegzés

A Science Hotel tudományos stílusával nagyon jól illeszkedik Szeged hangulatához és a tudományokban betöltött szerepéhez.
Pihenésünk teljesen felhőtlen volt, nagyon jól éreztük magunkat, hála a barátságos személyzetnek és a modern és korszerű felszereltségnek. A kényelmes ágyunkat és a fenséges reggeliket pedig egyenesen visszasírjuk! Ha Szegeden járunk legközelebb, akkor szinte biztos, hogy ide fogunk visszatérni. Másoknak is bátran ajánljuk ezt a szállást, egy igazi csalódásmentes választás bárki számára!

Ha te is biztosra szeretnél menni és egy kimagaslóan jó szállást keresel Szegeden, akkor nézd meg, hogy van-e még szabad szoba az általad választott időszakban és ne habozz a foglalással, mert az ilyen jó helyeken mindig gyorsan elfogynak az elérhető szobák! 🙂

Megosztom az oldalt
5/5
Ne maradj le a legújabb akciókról!
Hírlevelünkben értesítünk téged, iratkozz fel most!

Rólunk >

✉ info@szallasmester.com

© 2020-2022 SzállásMester