Szállás gyöngyszemek, kézzel válogatva, csak neked!

Hotel Visegrád

A családbarát wellnes hotel

9 /10 Stílus és megjenelés

Letisztult és modern formavilág jellemzi a szállodát kívül és belül egyaránt. Szobái szintén nagyon igényesek és meglehetősen tiszták és kellően tágasak. A wellness részlegét is imádtuk ez miatt, ugyanis az átlagnál jóval szebb és modernebb hatású volt, teljes mértékben azt kaptuk a valóságban is, amit az internetes képeken látni lehet. Egy dolgot viszont nem adtak vissza jól a képek, az pedig nem más, mint az egész hotelben érezhető kellemes és családias hangulat. 🙂

10 /10 Elhelyezkedés

A szállás Visegrád központjában, minden látnivalóhoz közel helyezkedik el, így nagyon könnyen megtudtunk nézni minden minket érdeklő látványosságot, ráadásul a hotelnél a parkolás ingyenes, ami szintén nagy könnyebbséget jelentett számunkra. A szobákból pedig fekvésüktől függően nagy élményt nyújtó és gyönyörű kilátásban lehet része a vendégeknek a Dunára vagy a Visegrádi várra. Nekünk a fellegvárra volt nagyon jó panorámás kilátásunk és elmondhatjuk, hogy tényleg sokat hozzáadott az élményhez.

9 /10 Szolgáltatások & felszereltség

Rögtön kiemelnénk, hogy a Visegrád Hotel wellness részlegének a megszokottnál jóval hosszabb a nyitvatartási ideje. Vasárnaptól csütörtökig 7:00-22:00, pénteken és szombaton pedig még ennél is hosszabb 7:00-23:00. Ennek köszönhetően sokkal jobban ki tudtuk használni városnézés mellett is a wellness nyújtotta kikapcsolódási lehetőségeket is.
Itt egyáltalán nem voltunk választás elé kényszerítve, mint sok más wellness hotel esetében, ahol a wellness részleg rövid nyitvatartása miatt, ha kimozdul az ember, akkor már alig marad ideje használni azt. Ráadásul mind a medencék, mind az élményelemek és a szaunák rendkívül jó minőséget képviseltek, úgyhogy nagyon jó és mélyen relaxáló pihenésben volt részünk.
A hotel általános felszereltségére sem lehet panasz, a wifi gyors és stabil volt, így az internetezés teljesen gördülékenyen ment, esténként pedig nagyon jókat aludtunk a kényelmes ágyunkban. 🙂
Dicséret illeti még a személyzetet, mert mindenki nagyon segítőkész és kedves volt hozzánk, amit ezúton is köszönünk! 🙂

9 /10 Ételek & italok

Félpanziós vagy teljes ellátással lehet szállást foglalni. Mi az előbbit, tehát reggelit és vacsorát kértünk. Négy napos tartózkodásunk alatt minden nap nagyon bőséges és választékos volt a svédasztalos kínálat. Az ételeket pedig magyaros és házias ízvilág jellemzi.
A wellnessben a medencék közelében volt egy bár, ahol nagyon finom koktélokhoz volt szerencsénk, érdemes kipróbálnotok őket. 😉

Dunakanyar-Visegrád-szállás-Hotel-wellness

9.3 /10 Összegzés

A Hotel Visegrád egy olyan wellness hotel ahol a párok és családok egyaránt megtalálhatják számításaikat. Modern környezetben nyújt olyan színvonalas szolgáltatásokat, amelyek teljesen megfelelnek modern korunk elvárásainak. Ráadásul igen széles a választható szolgáltatások és lehetőségek listája, ilyen például a hotel saját bowling pályája, a billiárd vagy a szolárium és még sorolhatnánk, úgyhogy a tartalmas pihenés ebben a hotelben mindenki számára garanált. Mi nagyon jól éreztük itt magunkat és bármikor szívesen visszatérnénk. Bátran és nyugodt szívvel ajánljuk ezt a remek visegrádi szállást mindenkinek!

Foglalj szobát még ma és élvezd Te is a minőségi pihenést! 🙂

Megosztás
Ne maradj le a legújabb akciókról!
Hírlevelünkben értesítünk téged, iratkozz fel most!

Rólunk >

✉ info@szallasmester.com

© 2020-2022 SzállásMester