Szállás gyöngyszemek, kézzel válogatva, csak neked!

Hotel Karos Spa Zalakaros

Odafigyelő gondoskodás és kimagasló wellness

Milyen a megjelenése?

Szép, tiszta és igényes tágas terekkel rendelkező hotel. A stílusvilága modern és letisztult. 2021-ben a szálloda széleskörű felújításba kezdett, így minden újszerű állapotban van.
A berendezések és a bútorok is nagyon szuperek. A fények, illetve a megvilágítások eszméletlen hangulatosak és látszik, hogy igazi profizmussal tervezték őket. Az összes szoba erkélyes és a kilátás egyszerűen pazar, főleg hogy a szállodát hatalmas zöld park és egy igazi vízi birodalom övezi. Nekünk mindent összevetve nagyon tetszett, csak dicsérni tudjuk a megjelenést.

Jó helyen van?

A Hotel Karos egy fantasztikus elhelyezkedésű zalakarosi szálloda. Központi elhelyezkedésének köszönhetően a város bármelyik nevezetességét könnyűszerrel elértük. A Zalakarosi Fürdő gyakorlatilag a szomszédban van. Ugyanakkor annyi szolgáltatást és kikapcsolódási lehetőséget nyújt, hogy sokan ki sem mozdultak a hotelból. 😉

Milyenek a szolgáltatások?

Ez az a kategória, amiben nagyot domborít a szálloda. Olyan wellness és fürdőkomplexuma van, hogy az még a városi fürdővel is felveszi a versenyt. A szaunák és a medencék elsőosztályúak. A wellness részleg a megszokottnál jóval nagyobb és rengeteg kényeztető élményelemmel rendelkezik. Az általunk kipróbált masszázsok és kezelések mind nagyon színvonalasak voltak. 😉 A családosoknak pedig jó hír, hogy a szálloda teljes mértékben gyerekbarát és felügyeletet is biztosítanak a gyerkőcöknek, így a szülők is élvezni tudják az önfeledt pihenést, illetve külön gyerekmedencék is vannak a kisebbeknek. A szállodában számos gyógy és szépészesti szolgáltatás igényelhető, illetve programlehetőség is bőven akad. Tartalmas pihenésre abszolút alkalmas szálláshely. Elmondhatjuk, hogy nem csak a zalakarosi hoteleknél, hanem az országos átlagnál is több lehetőséget nyújt. 🙂

Milyenek az ételek?

Bőséges reggelikben és hangulatos élőzenés vacsorákban volt részünk. Az ízek teljesen rendben voltak, minden nap sikerült finomakat ennünk és innunk. Ami nagyon tetszett még, hogy az ételeket folyamatosan és nagyon gyorsan újratöltötték, egyszer sem hagytak semmit elfogyni, így nem kellett azon aggódnunk, hogy esetleg lemaradunk valamiről. A koktélok pedig valami isteniek, mindenképpen próbáljátok ki őket! A pincérek nagyon kedvesek, minden kívánságunkat fürgén teljesítették. 

Zalakaros-szállás-Hotel-Karos-wellness

9.2 /10 Véleményünk

A Hotel Karos Spa nagyszerű választás bárki számára. A családosok és gyermekesek pedig kimagasló odafigyelésre és példás szolgáltatásokra számíthatnak. A totális csendre és nyugalomra vágyóknak azt ajánljuk, hogy ne ünnepnapra foglaljanak, mert ezekben az időpontokban nagyobb az élet a szállodában, mondjuk ezt bármelyik nagyobb hotelnél megemlíthetnénk. 😉 Egy biztos, itt mindent megkapsz egy helyen, amire a tökéletes kikapcsolódáshoz csak szükséged lehet. Számtalan szolgáltatás és lehetőség vár rád, ha ide látogatsz. Szinte minden területen nagyfokú profizmus jellemzi őket. Egyértelműen az egyik legjobb zalakarosi wellness hotel.

Élvezd azt a tengernyi élményt, amit ez a csodás hely tartogat számodra! Nézd meg most a foglalható szobákat! 

Megosztás
Ne maradj le a legújabb akciókról!
Hírlevelünkben értesítünk téged, iratkozz fel most!

Rólunk >

✉ info@szallasmester.com

© 2020-2022 SzállásMester