Szállás gyöngyszemek, kézzel válogatva, csak neked!

Hotel Vital Zalakaros

Felfrissülés a testnek és léleknek

8 /10 Stílus és megjenelés

A hotel megjelenését letisztult formavilág jellemzi. A hangulat pedig nagyon családias. Érkezéskor meglepődtünk, hogy milyen nagyok a szobák, jóval nagyobbak egy átlagos hotel szobáinál. A tisztaságra sem lehet panasz, minden nagyon tiszta és rendezett volt.

9 /10 Elhelyezkedés

A szállás a Zalakarosi Fürdőtől körülbelül 5 perces sétára helyezkedik el, csendes és nyugodt környezetben. Nagy előny, hogy a hotel parkolója kellően nagyméretű, így mindig kényelmesen találtunk magunknak parkolóhelyet, ráadásul a parkolás teljesen ingyenes, amit mindig nagyra értékelünk. 🙂

8 /10 Szolgáltatások & felszereltség

A hotelnek van egy nagyon szuper saját és jól felszerelt wellness részlege. Ami a maximális vendégek számához képest meglehetősen nagy, így teltház esetén sincs túlzsúfolva.
A nyitva tartása azonban sajnos rövidebb az átlagosnál, már 18 órakor bezárja a kapuit, ezt egy picit sajnáltuk, ugyanis nagyon jól éreztük a wellnessben magunkat. 🙂
Ezt az apróságot leszámítva mindennel maximálisan elégedettek voltunk, a hotel felszereltsége rendben volt.
A személyzet pedig rendkívül kedves és barátságos. A masszőr pedig egyenesen profi munkát végzett, teljesen rendbe rakta a fájós hátamat. 🙂

8 /10 Ételek & italok

A hotel konyhája jó. Nagyon tetszett, hogy a kínálatba minden nap próbáltak belecsempészni egy-egy zalai specialitást is. Bőséges mennyiségből lehet válogatni.
Az innivalók azonban sajnos nem voltak az igaziak, a kávé és a narancslé is gyengébb minőségű volt a megszokottnál. Ez egy picit érdekes kontraszt volt, hiszen az ételek az italokkal ellentétben finomak voltak.

Zalakaros-szállás-Hotel-Vital-wellness

8.7 /10 Összegzés

A Hotel Vital Zalakaros kisebb hiányosságai ellenére nagyon kellemes kikapcsolódást nyújtott számunkra. Nagy pozitívum volt a nagyon jó saját wellness, ugyanis tökéletes kiegészítője volt a Zalakarosi Fürdőben töltött napoknak, de önmagában is bőven megállná a helyét. A mosolygós és segítőkész személyzetre pedig mindenben számíthattunk. Jól éreztük magunkat.

Tekintsd meg a hotel elérhető szobáit, foglalj magadnak egyet és élvezd az igazi zalakarosi pihenést! 🙂

Megosztás
Ne maradj le a legújabb akciókról!
Hírlevelünkben értesítünk téged, iratkozz fel most!

Rólunk >

✉ info@szallasmester.com

© 2020-2022 SzállásMester